91 pregleda
Monika Kiris u rubrici Sport i rekreacija od Monika Kiris

Kakve savjete imate za nogometne navijače? Kako se najbolje zabaviti gledajući svjetsko prvenstvo?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Znatko

Sportska groznica: Pet savjeta za sve hrvatske navijače

Sportska groznica uoči utakmice s Hrvatskom

U navijačkom svijetu, navijači Hrvatske su na dobrom glasu kao srčani i glasni, koji svim srcem podržavaju svoje. Uvijek je dobro podsjetiti se što to svaki navijač ne bi trebao zaboraviti, a uz to saznat ćete i korisne informacije koje je dobro znati u ovoj fazi natjecanja.

Ivanka Rade / Impressum komunikacije d.o.o.

ATRAKTIVAN NAVIJAČKI OUTFIT

Hrvatski navijači u Dohi postali su proslavili su se jer su nosili tradicionalnu arapsku haljinu (kandura) ukrašenu poznatim crveno-bijelim kvadratićima. Na taj su način pokazali poštovanje prema državi u kojoj se ovogodišnje svjetsko prvenstvo održava. Ukoliko ste i dalje u potrazi za navijačnim outfitom  - arapsko-hrvatski navijački styling lako je kopirati. Potrebna vam je samo jedna bijela plahta, malo špage i crvene boje ili spreja.

GDJE GLEDATI UTAKMICU

Live TV prijenose utakmica prenosi HRT. Sat vremena prije početka same utakmice emitirat će se posebna emisija. Utakmice ćete moći gledati i na besplatnoj platformi HRTi. Ako želite uživati u utakmici uz brojno društvo, kafići su idealna opcija. No ukoliko želite izbjeći zadimljene i napučene prostore, možete iskoristiti ovo hladnije doba godine u kojem se inače ne održavaju ovako velika sportska natjecanja i ostati doma te se zabaviti sa svojim najbližima u navijačkom duhu.

NOGOMETNA DELICIJA KOJU MORATE PROBATI

Budući da se uz navijanje obično i ogladni, postoji praktično rješenje koje će zadovoljiti sva navijačka nepca - navijački sendvič u obliku nogometne lopte! Možete ga pronaći u bilo kojoj Mlinar poslovnici diljem Hrvatske ili naručiti preko Wolt aplikacije. Nećete mu moći odoljeti jer je tzv. 'Vatreni navijački sendvič' gotovo cijeli izrađen od sastojaka hrvatskih proizvođača. Ovaj osvježavajući i zasitan sendvič neodoljiv je zahvaljujući kombinaciji finih sastojaka: kulenu, sirnom namazu s čilijem, svježim krastavcima i ribanom edamer siru. Nadajmo se da će okus (Mlinarovih) navijačkih sendviča postati okus pobjede koji ćemo pamtiti.

Alkohol konzumirajte umjereno i odgovorno te nemojte zaboraviti: za vas i ostale sudionike u prometu puno je pametnije i povoljnije, naručiti taksi prijevoz.

NIGDJE BEZ NAVIJAČKOG BONTONA

Za vrijeme utakmica neophodno je držati se navijačkog bontona – kako na stadionu tako i kod kuće. Najvažnije je poštovanje - poštujmo tuđu himnu i zastavu jednako kao i svoju, poštujmo različitosti koje se odnose na spol, rasu i vjeru. Navijamo za svoju momčad, a ne protiv suparnika. Pravi navijači stoje uz svoju ekipu, kako u pobjedi tako i gubitku. Ne koristimo obilježja koja vrijeđaju, poštujmo sve suce i igrače - pa čak i one protivničke.

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.8k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...