278 pregleda
Goran Gonar u rubrici Mediji od Goran Gonar

Gdje danas 24 sata neprekidno pratiti vijesti? Koji news portal je najugodniji za čitanje i da ima auto-refresh novosti?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Viktor Viljac od Viktor Viljac

Postoje mnogi portali s vijestima koji nude 24-satnu pokrivenost i automatsko osvježavanje vijesti, ali najpopularniji uključuju:

  1. CNN: Ova američka novinska organizacija nudi najnovije vijesti i prijenos uživo događaja iz cijelog svijeta, s fokusom na politiku, posao i zabavu.
  2. BBC News: Ova britanska novinska organizacija nudi praćenje međunarodnih i nacionalnih vijesti, s fokusom na dubinsko izvještavanje i analizu.
  3. Reuters: Ova novinska agencija nudi praćenje globalnih događaja s fokusom na poslovne, financijske i političke vijesti.
  4. Fox News: Ova američka novinska organizacija nudi praćenje nacionalnih i međunarodnih vijesti, s konzervativnom perspektivom.
  5. Huffington Post: Ova web stranica s vijestima i mišljenjima nudi pokrivenost širokog spektra tema, s fokusom na progresivnu politiku i društvena pitanja.

Vrijedno je napomenuti da će konkretni portali s vijestima koji će biti najugodniji za čitanje i koji će imati automatsko osvježavanje vijesti ovisiti o osobnim preferencijama. Neki ljudi preferiraju tradicionalnije izvore vijesti poput CNN-a ili BBC-a, dok bi drugi možda više voljeli progresivnije medije poput Huffington Posta. Bilo bi dobro istražiti nekoliko različitih opcija kako biste pronašli onu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Slična pitanja

2 odgovora
Ivan Gačić 20.03.2022. pitanje u rubrici Mediji od Ivan Gačić
2 odgovora
1 odgovor
1 odgovor
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...