Ana Primorac u rubrici Turizam i putovanja od Ana Primorac

gdje posjetiti neki dobar kaubojski ili indijanski, tematski western objekt (hotel, rwstoran, muzej, ranč, ...) u Hrvatskoj?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Katarina Pofuk od Katarina Pofuk

Postoji Buffalo Bill City u mjestu Vrsi, pokraj Zadra. Smatra se jedinim kaubojskim gradićem na ovim prostorima. Napravljen je kao replika kaubojskoga grada iz nekadašnjih western filmova. Nudi cijelu povijesnu priču takvih gradova: zanimanja kauboja, hrana i piće koje su konzumirali, gdje su spavali, kakva glazba je svirala i slično. Možete čak i raditi ono čime su se oni zabavljali, a to je bacanje potkovi i gađanje limenki lopticom. Gradić se proteže na 18 000 četvornih metara. 

U gradu postoji zatvor sa jednim zatvorenikom, Saloon, muzej Coca Cole i starine, groblje, stari mlin, drveni vodotoranj, konjušnica i slično. Imaju dva konja, dva ponija, koze mačke pse...Ima i carting. Cijena ulaznice za odrasle je 50 kn, a za djecu od 3 do 12 godina 45 kn. 

Ovo je link od njihove službene stranice gdje možete pronaći najnovije informacije: https://www.buffalobillcity.com/hr/ulaznice

Izvor:
https://ezadar.net.hr/lifestyle/2284539/buffalo-bill-city-ostvarenje-sna-mlade-vrsanke/

Slična pitanja

2 odgovora 894 👀
1 odgovor 276 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.3k odgovora

8.3k komentara

1.6k korisnika

...