Znatkica u rubrici Turizam i putovanja od
Koje nove turističke atrakcije posjetiti u 2020. u Hrvatskoj? Gdje preporučate otići za vikend ili preko tjedna?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+16 glasa
Michelle Koprivnjak od

Jedna od najnovijih turističkih atrakcija u Hrvatskoj je SKYWALK. Iako je tek nedavno otvoren, ovaj vidokavac već je svima dobro poznat i privukao je ogroman broj posjetitelja. Ova tkz. nebeska šetnica nalazi se u sklopu Parka prirode Biokovo. U ovom Parku prirode nalazi se i Botanički vrt Kotišina, tako da i njega možete uključiti u vaš izlet. 

Tako da, ako još niste, posjetite ovu novu turističku atrakciju te už nju možete posjetiti i okolne destinacije ukoliko još niste, recimo: 

  • Makarska - u Makarskoj možete posjetiti Gradski muzej, franjevački samostan koji je star preko 500 godina, crkvu sv. Marka.. 
  • Planinarski vrh Sv. Jure - ovo je najviši vrh Biokova. S ovog mjesta pruža se predivan pogled prema makarskom primorju, a možete vidjeti i malu crkvicu.
  • Nugal - ova prekrasna plaža nalazi se u neposrednoj blizini Makarske. Svojom ljepotom privlači velik broj posjetitelja, pogovo ljeti. Iako je put do nje malo teži, nikome nije žao jer je plaža predivna. 
  • Palasailing Makarska- ako ste avanturističkog duha, ovo je nešto što ne smijete propustiti. Ovaj let iznad mora vrlo je zanimljiv i pruža sječanje za cijeli život! 
Zoran Jurić od
Bio na plaži Nugal. Dulje se prilazi. Super je tamo, ali ne znam jel FKK ili nije?!? I smrdilo je po smeću u šumici od prethodnog dana (ili duže) te kad je sunce ugrijalo plaža uz more je smrdila uzduž i poprijeko po fekalijama. :/‌
+7 glasa
Dina Kljajić od

Vidim da nema odgovora oko kontinentalne Hrvatske, gdje prvenstveno mislim sada na Podravinu i Slavoniju, pa evo mojih prijedloga...

Putovanje u prošlost u Voćinu - u 6D kinu!

Otputovati kroz vrijeme milijunima godina unatrag, kada je Papuk bio otok u Panonskom moru, susresti se s njegovim prastanovnicima morskim psima, kitovima i nosorozima, doživjeti papučko podzemlje? I to je moguće u Geo-info centru u Voćinu.

Interaktivni multimedijalni centar, 6D kino u kojem ćete susresti simpatičnog amonita Tonija, projekcije i prezentacije na ekranima…, ovo mjesto oduševljava i velike i male.

Spavajte kao princeza u Dvorcu Janković!

Dvorac Janković

Za jedan od najljepših dvoraca u ovom dijelu Europe samo najbolje slastice. Ekskluzivni premium kolači nagrađivane slatinske slastičarke, srebrne olimpijke slastičarstva Sandre Jadek od najkvalitetnijih lokalnih namirnica mogu se kušati u Dvorcu Janković u Suhopolju

Ovaj Centar za posjetitelje s 30 komfornih soba pružit će vam odmor i opuštanje dostojno kraljeva. Neizostavni je dio jedinstvene Plemićke rute Virovitičko-podravske županije na kojoj su obnovljeni dvorci, kurije, ljetnikovci i utvrde…

Jahanje kao nekad na Višnjici

Jahanje smiruje, oslobađa stresa, puni energijom. Ako ste oduvijek željeli naučiti jahati, ovdje imate priliku, a ako ste iskusniji jahač predlažemo terensko jahanje u pratnji vodiča.

Pustara Višnjica pored Slatine oduševit će vas ambijentom tradicionalnog seoskog imanja. Hotel, ergela i farma – sve u jednom, odlična tradicijska kuhinja, oranice, polja, livade, pitoma priroda dokle pogled seže...

Izgleda nestvarno. :)

Slična pitanja

4 odgovora 471 👀
2 odgovora 380 👀
4 odgovora 1.1k 👀
Znatkica 19.10.2020. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Znatkica
2 odgovora 504 👀
Ivan Gačić 09.07.2021. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Ivan Gačić
3 odgovora 719 👀
1 odgovor 509 👀
2 odgovora 504 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...