405 pregleda
Znatkica u rubrici Turizam i putovanja od Znatkica [Superaktivan] (4.3k bodova)
Koje nove turističke atrakcije posjetiti u 2020. u Hrvatskoj? Gdje preporučate otići za vikend ili preko tjedna?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Michelle Koprivnjak od Michelle Koprivnjak [Ekstraktivan] (8.4k bodova)

Jedna od najnovijih turističkih atrakcija u Hrvatskoj je SKYWALK. Iako je tek nedavno otvoren, ovaj vidokavac već je svima dobro poznat i privukao je ogroman broj posjetitelja. Ova tkz. nebeska šetnica nalazi se u sklopu Parka prirode Biokovo. U ovom Parku prirode nalazi se i Botanički vrt Kotišina, tako da i njega možete uključiti u vaš izlet. 

Tako da, ako još niste, posjetite ovu novu turističku atrakciju te už nju možete posjetiti i okolne destinacije ukoliko još niste, recimo: 

  • Makarska - u Makarskoj možete posjetiti Gradski muzej, franjevački samostan koji je star preko 500 godina, crkvu sv. Marka.. 
  • Planinarski vrh Sv. Jure - ovo je najviši vrh Biokova. S ovog mjesta pruža se predivan pogled prema makarskom primorju, a možete vidjeti i malu crkvicu.
  • Nugal - ova prekrasna plaža nalazi se u neposrednoj blizini Makarske. Svojom ljepotom privlači velik broj posjetitelja, pogovo ljeti. Iako je put do nje malo teži, nikome nije žao jer je plaža predivna. 
  • Palasailing Makarska- ako ste avanturističkog duha, ovo je nešto što ne smijete propustiti. Ovaj let iznad mora vrlo je zanimljiv i pruža sječanje za cijeli život! 
Zoran Jurić 14.06.2021. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova) Koje turističke znamenitosti nudi otok Krk?
Zoran Jurić od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
Bio na plaži Nugal. Dulje se prilazi. Super je tamo, ali ne znam jel FKK ili nije?!? I smrdilo je po smeću u šumici od prethodnog dana (ili duže) te kad je sunce ugrijalo plaža uz more je smrdila uzduž i poprijeko po fekalijama. :/

Slična pitanja


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije.

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.8k pitanja

14.1k odgovora

3.0k komentara

1.4k korisnika

...