87 pregleda
Goran Gonar u rubrici Internet od Goran Gonar

Trebaju li Znatku volonteri koji bi pazili na forum, pitanja, odgovore, komentare i na dobrovoljnoj bazi administrirali Znatkom i moderirali rubrikama kao moderatori? Pitam iz znatiželje. Za početak.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Marin Duganđija od Marin Duganđija

Mislim da općenito, kao što i mnoge organizacije i institucije koriste volontere za razne svrhe, tako ih može koristiti i Znatko odnosno njegovi urednici.

Volonteri igraju važnu ulogu svugdje pa bi tako i na Znatku pružali dragocjenu podršku u različitim Znatkovim rubrikama. Oni mogu pružiti svoje vještine, znanja i vrijeme kako bi pomogli drugim organizacijama, institucijama, školama, neprofitnim organizacijama, pojedincima, obiteljima i drugim ustanovama koje posjećuju Znatka za primanjem informacija i saznanja od drugih članova Znatkove zajednice.

Neki primjeri područja u kojima se volonteri bi mogli raditi na Znatku su:

  1. Informativno-humanitarni rad na Znatku: Pomoć u prikupljanju i distribuciji informacija i osnovnih znanja za ljude u potrebi, kroz akcije odgovaranja na pitanja, a pogotovo ovih neodgovorenih na koja upravo sada i ja odgovaram.

  2. Pomoć oko zdravstvene skrbi na Znatku: Doktori-volonteri mogu pružiti podršku pacijentima u bolnicama, staračkim domovima ili centrima za rehabilitaciju, ali i na Znatku odgovaranjem na pitanja povezanim s prevencijom bolesti i tako biti u promociji zdravlja.

  3. Znatkova svrha u obrazovanju: Volonteri mogu raditi s djecom ili mladima koji posjećuju svakodnevno Znatka, pružajući im tako dodatnu podršku u učenju ili mentorstvu kroz školovanje. Također, ovi volonteri mogu pomagati u izvannastavnim aktivnostima ili programima obrazovanja za odrasle kroz pitanja i odgovore na Znatku.

  4. Znatkova pomoć oko zaštite okoliša: Sudjelovanje u projektima informiranja i edukacije oko čišćenja, te obnove ekosustava, pa i u promicanju održivih praksi kroz odgovaranje na pitanja iz ekologije.

  5. Socijalna podrška Znatkovih korisnika: Volonteri-sociolozi mogu pružati podršku korisnicima na Znatku s invaliditetom, izbjeglicama, beskućnicima ili drugim ranjivim skupinama u zajednici, odgovarajući svesrdno na njihove upite.

Ove su samo neke od mogućnosti u kojima se mogu volonteri angažirati na Znatku. 

Znatko od Znatko
Hvala Marine. Ako želiš postati Znatkov volonter, preporučujem da kontaktiraš administratore ove internetske platforme kako bi se kao volonter povezao sa Znatkom i vidio koje oni imaju potrebe za tvojim volonterskim uslugama.

Saznaj ovdje kako nas kontaktirati:
https://znatko.com/28558/na-koji-kontakt-kontaktirati-znatka

Slična pitanja

2 odgovora
Biljana Tandara 08.01.2022. pitanje u rubrici Posao od Biljana Tandara
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...