Monika Kiris u rubrici Odjeća i obuća od

Kakvu poruku nosi nova Yamamay kolekcija donjeg rublja u suradnji s influencericom i dizajnericom nakita Valentinom Ferragni?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od
uređen od Redakcija

Lijepa i samopouzdana Valentina Ferragni uz senzualni Yamamay

Yamamay kroz svoje kolekcije i kampanje širi poruku ljubavi prema sebi i vlastitom tijelu, stoga je povodom Valentinova predstavio suradnju s influencericom i dizajnericom nakita Valentinom Ferragni, koja je odličan primjer osobe koja je samopouzdana i ima pozitivan stav prema svom tijelu.

Kroz ovu suradnju predstavljena je Valentinina osobnost koja se prikazuje kroz trenutke iz njezinog svakodnevnog života u Yamamay kolekciji donjeg rublja koju Valentina nosi tijekom plesa na šipci, uživajući u slobodi pokreta i ponosno pokazujući plesne vještine kojima iskazuje ljubav prema samoj sebi.

Valentina Ferragni, influencerica i dizajnerica nakita, izjavila je:

Odlučila sam sudjelovati u ovoj kampanji jer je koncept kampanje jednak onome što živim i za što se zalažem, ključna poruka koju uvijek zagovaram je ljubav i samoprihvaćanje. Vjerujem da se važnost ove teme, posebno među mlađom generacijom, mora naglašavati jer je svjesnost i prihvaćanje sebe ključ uspjeha, sreće i postizanja vlastitih ciljeva”.

Valentina Blažeković / Real Grupa

Izvršni direktor tvrtke Yamamay, Gianluigi Cimmino, povodom suradnje s Valentinom istaknuo je:

“Radili smo više od 20 godina kako bismo osigurali da naše kolekcije donose sreću onima koji ih nose čineći da se žene osjećaju lijepo i svjesno svoje ženstvenosti. Kroz naše komunikacijske kampanje uvijek želimo prenijeti pozitivne i inkluzivne poruke i pozvati žene da cijene sebe zbog onoga što jesu, da žive zdrav život te nemaju osjećaj nedostatnosti jer se ponekad možda ne poklapaju s određenim estetskim kanonom. Smatramo da je Valentina savršena interpretacija naše kolekcije za Valentinovo, ne samo zbog energije koju unosi u digitalnu sferu, već prije svega, zbog njezine moći u implementiranju poruka koje je Yamamay oduvijek smatrao važnima”.

Na fotografijama koje prate ovu suradnju Valentina nosi prekrasne komade donjeg rublja iz najnovije kolekcije za Valentinovo, koja uključuju donji veš ukrašen čipkom, vezovima, ukrasnim vrpcama, atraktivno izrezanim detaljima te ogrtače i pidžame koje svakoj ženi pružaju elegantan, tajanstven i zavodljiv osjećaj. 

Valentina Blažeković / Real Grupa

Yamamay kolekcija dostupna je u svim maloprodajnim trgovinama i na službenoj web stranici.

Slična pitanja

2 odgovora 1.1k 👀
2 odgovora 102 👀
1 odgovor 118 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...