158 pregleda
Monika Kiris u rubrici Stanovanje od Monika Kiris
uređen od Monika Kiris

Kako prijaviti svoj kreativni projekt iz arhitekture za nagradu Brick Award 2024 (od Wienerberger grupe)?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Brick Award 24 – manje od mjesec dana za prijavu inovativnih arhitektonskih rješenja

Brick Award se dodjeljuje kako bi se nadahnulo i motiviralo arhitekte da istraže nove mogućnosti u pristupu gradnji glinenim materijalima. Svoje projekte mogu prijaviti arhitekti, kritičari i novinari arhitekture. Kriteriji za odabir uključuju inovativni dizajn eksterijera i vješto korištenje opeke kao glavnog materijala te funkcionalnost, održivost i energetsku učinkovitost građevina.

Ostalo je svega manje od mjesec dana za prijave najkreativnijih projekata u arhitekturi za koje nagradu dodjeljuje grupa Wienerberger.

Wienerberger Brick Award obuhvaća projekte koji ostavljaju snažan i trajan dojam u arhitekturi te odaje priznanje najuspješnijim primjerima moderne arhitekture od opeke

Ovaj je Brick Award usmjeren na održivost, klimatske promjene, energetsku učinkovitost te udobnost stanovanja, što se odnosi na primjerenost projekta u odnosu na njegovu namjeru, vrstu zgrade i kulturni kontekst. Pobjednički projekti nagrađuju se novčanim nagradama, a fotografije projekta objavljuju se diljem svijeta. 

Nagrada se dodjeljuje u pet kategorija unutar kojih će biti odabran pobjednik kategorije te jedan glavni dobitnik. Kategorije su: 

  • Feeling at home
  • Living together
  • Working together
  • Sharing public spaces
  • Building outside the box.

Krajnji cilj ove nagrade je potaknuti izgradnju sve održivijih i energetski učinkovitijih objekata koji će zadovoljiti potrebe suvremenog stanovanja i stvoriti temelje za budućnost gradnje. 

Internetska platforma otvorena je za prijavu na natječaj, a prijave su moguće do 14. ožujka 2023. godine. Više o ovoj međunarodnoj nagradi možete pročitati na službenoj Brick Award web stranici.

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...