Monika Kiris u rubrici Zabava od Monika Kiris

Koji poznati likovi iz PlayStation® igara se nalaze na poštanskim markicama Hrvatske Pošte?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

PlayStation® likovi predstavljeni na poštanskim markama

Hrvatska pošta pustit će u optjecaj 22. veljače 2023. novu seriju poštanskih maraka posvećenu popularnoj kulturi na kojoj će predstaviti PlayStation® likove. Motivi likova poznatih igara daju posebnu kolekcionarsku vrijednost ovim markama. 

Autorica ovog bloka od četiri poštanske marke je Alenka Lalić, zagrebačka dizajnerica.

PR Pošta

Playstation® likovi

Kratos i Atreus (God of War)

U najnovijem dodatku seriji igara God of War, spartanski bog rata Kratos s Ragnarökom koji se bliži, mora birati između zaštite Atreusa, svog sina i obrane Devet svjetova od kataklizmičkog rata. No kako se bliži Ragnarök, Atreus želi istražiti i bolje razumjeti svoj identitet i krenuti u svijet vlastitim putem. Igra God of War Ragnarök dostupna je odmah za konzole PS4 i PS5.

Aloy (Horizon Forbidden West)

Aloy je najbolja lovkinja na strojeve u svijetu Horizon te ima snažnu motivaciju da otkrije tajne Forbidden Westa, zaustavi pošast i spasi planet. Mora otkriti tajne koje se kriju iza tih prijetnji i vratiti red i ravnotežu u svijetu. Usput se mora ponovno sastati sa starim prijateljima, utvrditi saveze sa suprotstavljenim novim frakcijama i razjasniti ostavštinu iz drevne prošlosti – a sve dok pokušava zadržati korak ispred naoko nepobjediva novog neprijatelja. Igra Horizon Forbidden West dostupna je odmah za konzole PS4 i PS5.

Ellie i Joel (The Last of Us)

Dvadeset godina nakon što je pandemija iz korijena promijenila civilizaciju, zaraženi ljudi podivljali tumaraju, a preživjeli se ubijaju zbog hrane, oružja... No Joel, nasilni preživjeli, unajmljen je da otme 14-godišnju djevojčicu Ellie iz stroge vojne karantene, no ono što započinje kao neobavezan angažman ubrzo se pretvara u brutalno putovanje diljem Amerike. Izdrži i preživi u ovoj igri, obnovljenoj za konzolu PlayStation®5, koja je osvojila više od 200 nagrada za igru godine.

Ratchet i Clank i Rivet (Ratchet & Clank: Rift Apart)

Ratchet je junak zlatnog srca i razornog arsenala koji se nikad ne odvaja od svog kompića Clanka, koji je njegov glas razuma. Clank kroz brojne nevolje uvijek čuva Ratchetova leđa, no kad se zatekne u neobičnoj novoj dimenziji, trebat će mu sva njegova pamet da spriječi potpuni kolaps dimenzija. Ujedini super dvojac s ekipom poznatih saveznika i novim likovima, uključujući i potpuno novi lik borca iz pokreta otpora pod imenom Lombax koji je jednako odlučan u slamanju prijetnje robota. Igraj Ratchet & Clank: Rift Apart na konzoli PS5™.

Petra Marić od Petra Marić
Sviđa mi se ideja. I što? Samo ih kupim u pošti na šalteru?

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.7k pitanja

22.4k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...