Monika Kiris u rubrici Društvo od

Kako preko Glovo aplikacije donirati novac žrtvama potresa u Turskoj i Siriji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od

Preko Glova možete donirati za žrtve potresa u Turskoj i Siriji

Kako bi se žrtvama razornih potresa u Turskoj i Siriji pružila potrebna podrška, tvrtke Glovo, Worldcoo (agregator nevladinih projekata solidarnosti) i Adyen (tvrtka za obradu plaćanja) udružile su snage s nevladinom organizacijom Médecins du Monde (Liječnici svijeta), koja podupire proces potrage i spašavanja u pogođenim zemljama.

Ivan Klarić / Komunikacijski laboratorij

Stoga je na Glovu kreirana posebna kategorija - Doniraj za Tursku i Siriju, koja korisnicima aplikacije omogućuje doniranje osobama pogođenima potresima u Turskoj i Siriji. Korisnici sami mogu odabrati iznos koji žele donirati organizaciji Médecins du Monde (Liječnici svijeta).

Sredstva prikupljena ovim putem su u potpunosti namijenjena financiranju rada organizacije koja stradalima pruža pomoć putem specijaliziranih timova, koji od samog početka aktivno sudjeluju u akcijama potrage i spašavanja stradalih na samom mjestu događaja.

Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska, izjavljuje:

Briga za planet i zajednicu u kojoj poslujemo duboko su ukorijenjene vrijednosti u kulturi tvrtke Glovo. Potresi u Turskoj i Siriji izazvali su ogromnu štetu, no pokušavamo se fokusirati na pružanje pomoći u ovoj teškoj situaciji. Udružili smo snage  s organizacijom Médecins du Monde (Liječnici svijeta) i u aplikaciji kreirali kategoriju, putem koje zajedno možemo pomoći žrtvama u Turskoj i Siriji. Donacije su u cijelosti namijenjene za Médecins du Monde“.

Médecins du Monde zbrinjava stanovništvo pogođenog potresima u Turskoj i Siriji osiguravajući hranu, sklonište, medicinsku skrb te pružajući potporu u uspostavljanju dugoročne stabilnosti lokalnog zdravstvenog sustava.

Glovo aplikaciju za Android možete instalirati ovdje, a za iOS ovdje.

Slična pitanja

3 odgovora 1.3k 👀
1 odgovor 163 👀
2 odgovora 1.2k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...