146 pregleda
Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od Monika Kiris

Kada i gdje se održava sommelierski tečaj 1. razine u 2023. godini u Novom Vinodolskom?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Sommelijerski tečaj 1. razine

U vinariji Pavlomir, u Novom Vinodolskom tradicionalno se održava sommelijerski tečaj 1. razine u organizaciji Hrvatskog sommelier kluba.

Tena Peričić / TURISTIČKA  ZAJEDNICA GRADA NOVI VINODOLSKI

Polaznici će steći znanja o kulturi i posluživanju vina prema međunarodnim ASI pravilima. Održavanje ovog tečaja financijski podržavaju Gradovi Novi Vinodolski i Crikvenica te Općina Vinodolska kako bi se obogatila turistička ponuda i promocija Kvarnera kao eno – gastro destinacije. 

Tena Peričić / TURISTIČKA  ZAJEDNICA GRADA NOVI VINODOLSKI

U ponedjeljak, 20 veljače 2023. započeo je online dio tečaja koji se održavao u ponedjeljak, utorak i srijedu u od 17:00 do 20:00 sati, a drugi, praktični dio održava se od 24. veljače do 26. veljače, u vremenu od 10:00 do 18:00 sati. 

Novi Vinodolski, budući da je kao turistička destinacija, ima veliku potrebu za edukacijama ovog tipa jer one podižu kvalitetu destinacije i gostima koji borave na području Rivijere, pružaju doživljaj koji će pamtiti i uvijek ga se rado sjećati.

Ukoliko se skupi dovoljno zainteresiranih do turističke sezone postoji mogućnost održavanja i tečaja II. razine kojem mogu pristupiti svi zainteresirani polaznici koji su položili I. razinu. Iskaz interesa zaprima se na adresu: vina.kvarnera@gmail.com.

Više informacija dostupno je na:

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...