Monika Kiris u rubrici Obrazovanje od

Što sve nudi HT-ov pripravnički program Magenta LogIn ICT studentima?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od

Magenta LogIn - HT-ov pripravnički program za ICT studente i prilika za prvi posao

Najbolje pripravnike čeka stalno zaposlenje

PR, HT

Hrvatski Telekom pokrenuo je novi Magenta LogIn program za pripravnike koji nudi priliku za zapošljavanje svim studentima iz ICT područja koji su diplomirali u zadnjih 18 mjeseci.

Nakon 10 mjeseci, koliko traje program, svi će polaznici dobiti pripravničku plaću, a one koji se iskažu tijekom prakse čeka stalni posao.

Prva generacija pripravnika odmah će se okušati u raznim IT odjelima: Odjel za R&D, IT arhitekturu te razvoj sustava za omogućavanje poslovanja i usluga, Odjel za razvoj digitalnih programskih komponenti i Odjel za govorne jezgrene platforme i usluge u Zagrebu, Osijeku i Splitu.

Pripravnici će sami moći birati IT područje u kojem žele početi graditi svoju karijeru i raditi na zanimljivim projektima i novim platformama, a svatko od njih će na raspolaganju imati svog mentora.

Uz bogati edukacijski program pripravnici će steći i razvijati stručna tehnička znanja i praktične vještine u području project managementa, agilnog načina rada i financijskog upravljanja, kao i soft skill-a ,poput storytellinga, poslovnog prezentiranja i timskog rada. 

Zahvaljujući stručnom timu, svi će pripravnici znati kao napreduju, što im ide dobro, na čemu moraju poraditi te kako izgleda njihov trenutni razvojni put, kao i planovi za budućnost.

Anamarija Minarski, direktorica odjela za zapošljavanje, upravljanje učinkom, razvoj i iskustvo zaposlenika  u Hrvatskom Telekomu, izjavila je:

Nakon ICT Akademije i Magenta Jump In studentskih praksi kroz koje smo zaprimili više od 2.000 prijava zainteresiranih studenata odlučili smo pokrenuti Magenta LogIn, naš dosad najopsežniji program koji sudionicima pruža mogućnost rada na modernim tehnologijama, stjecanje ključnih znanja kroz praksu te stalno zaposlenje nakon pripravništva. Vjerujemo u veliki potencijal mladih ljudi i želimo im dati priliku da dokažu za što su sve sposobni i da ih nakon prakse čeka prvi posao s kojim će početi graditi karijeru u ICT industriji.

Prijave za Magenta LogIn otvorene su do 15. ožujka 2023., a prijave se vrše putem poveznice, pri čemu će svi kandidati prvu povratnu informaciju dobiti u roku 24 sata od prijave.

Slična pitanja

2 odgovora 250 👀
1 odgovor 208 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...