353 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Posao od Mia Jelinčić

Tko i kako se može prijaviti u INA pripravnički program Growww 2022.godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

INA zapošljava mlade talente u pripravničkom programu Growww

Prijaviti se može na ina.hr/growww do 31. svibnja 2022.

INA Grupa objavila je poziv za prijave za svoj godišnji program angažiranja talenata, Growww. Putovanje u trajanju od 12 mjeseci idealna je prilika za mlade osobe na početku karijere koje su završile preddiplomski studij ili magisterij te žele karijeru započeti u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Osim profesionalnog razvoja i prilike za ostvarivanje međunarodne karijere, INA Grupa talentima nudi konkurentne plaće i beneficije.

Ove godine u okviru Growww programa INA Grupa će zaposliti ukupno 13 mladih talenata s područja ekonomije, elektrotehnike, strojarstva, naftnog rudarstva, kemijskog inženjerstva i tehnologije, hidrogeologije i digitalnih vještina. Program Growww je Inin jednogodišnji pripravnički program, s punim radnim vremenom i konkurentnom plaćom, koji je dosad prošlo više od 700 pripravnika. Svakom sudioniku programa Growww bit će dodijeljen mentor koji će im pomoći da se smjeste, a kompanija će im pružiti niz prilika za profesionalni i osobni razvoj. Uspješnost programa najbolje potkrjepljuje činjenica da po isteku jednogodišnjeg programa u kompaniji ostaje raditi više od 90 posto sudionika.

„Growww program, koji provodimo dulje od desetljeća, postigao je ogromnu popularnost i prepoznatljivost, ne samo među kandidatima, nego i u cijeloj industriji. Talenti koji će nam se pridružiti u vrlo uzbudljivim vremenima za našu granu industrije mogu dati stvarni doprinos u kreiranju održivog poslovanja, razvijajući alternativna goriva i pokrećući kružno gospodarstvo, a mi im kao kompanija želimo pružiti svu moguću podršku kako bi se razvili i postigli uspjeh u svim područjima života, profesionalnim i osobnim“, istaknula je ovom prilikom Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini.

Zainteresirani kandidati mogu posjetiti Ininu Growww stranicu www.ina.hr/growww, informirati se o ponuđenim pozicijama i traženim uvjetima te podnijeti svoje prijave do 31. svibnja 2022. godine.

S obzirom na činjenicu da se program Growww provodi na razini MOL Grupe, čiji je INA članica, osim u Hrvatskoj, kandidati koji žele pokrenuti svoje međunarodne karijere dobrodošli su i u ostale kompanije MOL Grupe u Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj, Češkoj i Sloveniji. Više informacija dostupno je na stranici https://molgroupcareers.info/en/

Slična pitanja

3 odgovora
Zoran Jurić 18.09.2020. pitanje u rubrici Posao od Zoran Jurić
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...