217 pregleda
Mia Jelinčić u rubrici Posao od Mia Jelinčić (2.1k bodova)

Tko i kako se može prijaviti u INA pripravnički program Growww 2022.godine? 

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Redakcija od Redakcija (86.6k bodova)
prikazano od Znatko

INA zapošljava mlade talente u pripravničkom programu Growww

Prijaviti se može na ina.hr/growww do 31. svibnja 2022.

INA Grupa objavila je poziv za prijave za svoj godišnji program angažiranja talenata, Growww. Putovanje u trajanju od 12 mjeseci idealna je prilika za mlade osobe na početku karijere koje su završile preddiplomski studij ili magisterij te žele karijeru započeti u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Osim profesionalnog razvoja i prilike za ostvarivanje međunarodne karijere, INA Grupa talentima nudi konkurentne plaće i beneficije.

Ove godine u okviru Growww programa INA Grupa će zaposliti ukupno 13 mladih talenata s područja ekonomije, elektrotehnike, strojarstva, naftnog rudarstva, kemijskog inženjerstva i tehnologije, hidrogeologije i digitalnih vještina. Program Growww je Inin jednogodišnji pripravnički program, s punim radnim vremenom i konkurentnom plaćom, koji je dosad prošlo više od 700 pripravnika. Svakom sudioniku programa Growww bit će dodijeljen mentor koji će im pomoći da se smjeste, a kompanija će im pružiti niz prilika za profesionalni i osobni razvoj. Uspješnost programa najbolje potkrjepljuje činjenica da po isteku jednogodišnjeg programa u kompaniji ostaje raditi više od 90 posto sudionika.

„Growww program, koji provodimo dulje od desetljeća, postigao je ogromnu popularnost i prepoznatljivost, ne samo među kandidatima, nego i u cijeloj industriji. Talenti koji će nam se pridružiti u vrlo uzbudljivim vremenima za našu granu industrije mogu dati stvarni doprinos u kreiranju održivog poslovanja, razvijajući alternativna goriva i pokrećući kružno gospodarstvo, a mi im kao kompanija želimo pružiti svu moguću podršku kako bi se razvili i postigli uspjeh u svim područjima života, profesionalnim i osobnim“, istaknula je ovom prilikom Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini.

Zainteresirani kandidati mogu posjetiti Ininu Growww stranicu www.ina.hr/growww, informirati se o ponuđenim pozicijama i traženim uvjetima te podnijeti svoje prijave do 31. svibnja 2022. godine.

S obzirom na činjenicu da se program Growww provodi na razini MOL Grupe, čiji je INA članica, osim u Hrvatskoj, kandidati koji žele pokrenuti svoje međunarodne karijere dobrodošli su i u ostale kompanije MOL Grupe u Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj, Češkoj i Sloveniji. Više informacija dostupno je na stranici https://molgroupcareers.info/en/

Znatko medijski pokriva

NEM Zagreb 2022Središnje mjesto okupljanja producenata, scenarista, produkcijskih kuća, predstavnika FTA televizija, pay TV kanala, streaming servisa te ostalih stvaratelja sadržaja

Zagreb, 07. - 09.12.2022.

ULAZNICA
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

9.6k pitanja

15.3k odgovora

3.5k komentara

1.5k korisnika

...