Monika Kiris u rubrici Društvo od

Što to posebno nudi Friday'Z u Z Centru u Zagrebu Z-generaciji?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od

Z Centar: Uvodi se novi koncept prilagođen svim dobnim skupinama

Zagrebački Z Centar uvodi novi koncept - 'Friday'Z' - prilagođenog svim dobnim skupinama. 'Friday'Z' radi na sve jačem povezivanju zajednice, pogotovo stanovništva okolnih gradskih naselja. Z Centar je odlučio petak vratiti na stare postavke, čime će posebno oduševljeni biti pripadnici Z generacije - ali i svi željni zabave.

U pauzi od shoppinga zainteresirani će moći igrati mini golf na otvorenom terenu koji se nalazi na krovu centra. Više o tome možete saznati ovdje.

Za one koji više vole zabavu u zatvorenom organizirane su dodatne aktivnosti u najvećoj gaming areni u Hrvatskoj - Hall Of Game. Ondje se organizira 'Friday night gaming' u razdoblju od 18:00 do 02:00 sata – i to za samo sedam eura. Osim toga, uz kupnju HOG Membershipa svaki kupac dobiva i tri dodatna besplatna sata koje može pokloniti osobi po izboru.

Foto: Danko Šimunović / Styling: Marcela Vrček

Ako nekoga čeka izlazak za koji je potrebno dodatno se urediti ili opustiti, za manje od 10 eura 'Z House of beauty' nudi frizuru ili parcijalnu masažu.

Foto: Danko Šimunović / Styling: Marcela Vrček

Ukoliko želite pogledati film, možete se uputiti u najmodernije kino dvorane, kao i prvo kino koje ima Royal beds ležajeve za dvoje izrađene od kože, sa stolićima za odlaganje hrane i pića te bežičnim punjačima za mobitele. 

Čak ni roditelji s djecom ne moraju brinuti jer posebne pogodnosti na Friday'Z nudi i MiniPolis, o kojem više možete pročitati ovdje.

Stoga što prije svratite u Z Centar na Friday'Z gdje uz kvalitetno iskustvo kupovine po povoljnijim cijenama, na raspolaganju imate cijeli niz sadržaja i 'Food Court' s mnoštvom različitih restorana, modernim caffe barovima i beauty salonima.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi potražite na internetskoj stranici.

Slična pitanja

1 odgovor 610 👀
1 odgovor 235 👀
2 odgovora 364 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...