66 pregleda
Monika Kiris u rubrici Odjeća i obuća od Monika Kiris
uređen od Znatko

Kako su u Areni Centru u Zagrebu predstavljene nove kopačke - adidas X Crazyfast?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Predstavljene nove kopačke: adidas X Crazyfast

adidas i Intersport su povodom predstavljanja najnovije inovacije na tržištu nogometne obuće – novog modela kopački adidas X Crazyfast za sve ljubitelje nogometa 17. rujna 2023., na krovu Arena Centra organizirali zanimljiv sportski događaj pod nazivom „Otključaj brzinu“, gdje su zainteresirani mogli mjeriti brzinu nogometnog udarca. 

Čak se 700 ljudi okupilo na kreiranom umanjenom nogometnom terenu te je njih 180 testiralo brzinu svog udarca na mali gol. 

adidas X Crazyfast
adidas X Crazyfast

Nogometni igrači i entuzijasti svih uzrasta natjecali su se noseći X Crazyfast, a time su sudjelovali u nagradnoj igri u kojoj vlasnik najbržeg udarca može osvojiti najnoviji model adidas kopački. Pobjednici natjecanja objavljeni su na web stranici Intersport.hr.

Događaj su posjetili i influenceri Fran Lauš, Renato Erceg, Crni Ante i Malajski Tapir, koji su također testirali svoj nogometni šut, a pobjedu je uvjerljivo uzeo Crni Ante udarcem koji je ostvario brzinu od 109km/h. 

Dinamovi igrači Antonio Marin, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić su sve natjecatelje savjetovali o najboljoj nogometnoj tehnici.

adidas X Crazyfast
adidas X Crazyfast

X Crazyfast modeli imaju nadograđenu adidasovu inovativnu SPEEDFRAME tehnologiju potplata koji pruža optimalnu udobnost te ključne značajke za dinamičko kretanje po terenu. 

Model P1 poseban je zbog AEROCAGE inovacije, podstave dizajnirane za pružanje potpore i stabilnosti stopalu, te zbog AEROPACITY SPEEDSKIN jednoslojne prozračne mreže koja pruža udobost i osjećaj 'druge kože' na stopalu. Uz takvu tehnologiju kopačka je postala lagana, a istovremeno pruža potporu i stabilnost pri velikim brzinama. 

Iskusni nogometaši kažu kako je upravo to izuzetno važno kod savršene obuće za nogomet.

Dodatan pregled performansi X CRAZYFAST kopački dostupan je na stranicama Intersporta.

foto: Samir Ceric Kovacevic

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...