Monika Kiris u rubrici Društvo od

Kako je prošao eksluzivan događaj - Lgendary Moments by BMW, koji je bio održan u Istarskoj vinariji Rossi 2023.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
uređen od Redakcija

Istarska vinarija Rossi domaćin najekskluzivnijeg događaja u autoindustriji

Alma Radoš

Vrhunski eno-gastro doživljaj u vinariji Rossi, najprestižniji BMW modeli, vožnja predivnim istarskim pejzažima - Legendary Moments by BMW organiziran isključivo za VIP klijente oduševio svoje klijente ovogodišnjom destinacijom!

Alma Radoš

Poslovni partneri i ljubitelji globalnog brenda BMW u prvih desetak dana svibnja iskusili su magičnu ljepotu malog sela Bajkini pored Vižinade. S terase vinarije Rossi puca prekrasan pogled od Učke do mora. Mir, tišina, mirisi Istre, vrhunska vina i iznimni destilati... Čisti užitak.

Sve su to prepoznali organizatori najprestižnijeg eventa autoindustrije, koji je zbog zaštite klijenata, naravno, obavijen velom tajne pa su samo rijetki sretnici znali da je na heliodrom vinarije Rossi nekoliko puta dnevno, do 11. svibnja 2023., slijetao helikopter s VIP gostima.

Alma Radoš

Dočekali su ih ljubazni domaćini s vrhunskom eno-gastro ponudom, ali i najprestižniji modeli koje BMW trenutačno nudi, spremni za istraživanje prekrasne Istre.

„Iznimna nam je čast da je baš naša vinarija odabrana za ovako luksuzan event. Ugostiti VIP goste, svjetske putnike, poznavatelje vina i prave hedoniste posebno je zadovoljstvo, a naravno da vesele i pozitivne reakcije na sve ono što su kod nas okusili, vidjeli i doživjeli“

...istaknuo je Filip Rossi, koji s roditeljima Ines i Marinom te braćom Lukom i Markom vodi obiteljsku vinariju.

Alma Radoš

Njihova vinarija jedina u Hrvatskoj za sada ima heliodrom kao važan dio ponude luksuznog turizma, pa gosti iz bilo kojeg dijela Europe za čas mogu u selo Bajkini na vrhunsko eno-gasto iskustvo, a da je Istra s prekrasnim obiteljskim vinarijama spremna za ovakav tip luksuznog turizma potvrdio je upravo završeni Legendary Moments by BMW.

Slična pitanja

1 odgovor 205 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

13.9k pitanja

22.7k odgovora

8.5k komentara

1.6k korisnika

...