Dina Kljajić u rubrici Djeca i roditeljstvo od

Kako je modni brand Gerry Weber obilježio Majčin dan 2023?

* povezano sa odgovorom na pitanje: Zašto Dan žena nije ujedno i Majčin dan?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Marketing odjel d.o.o. od
uređen od Marketing odjel d.o.o.

Modni brand Gerry Weber na poseban način obilježio Majčin dan!

Garry Weber / Nikola Zoko

Modni brend Gerry Weber, sinonim za Njemačku eleganciju, kvalitetu i tradiciju, ime je koje već punih pedeset godina ne silazi s modnog trona. Jer – nose ga žene diljem svijeta, obožavaju žene svih dobnih skupina, ali i različitih oblika građe tijela koji u fokus stavlja i obline! Upravo su se u to uvjerile brojne mame i kćeri koje su kultnu subotnju špicu u Zagrebu začinile 'modiranjem u paru' tražeći tako, u društvu stilistice Alme Premerl Zoko, idealne kombinacije za topliji dio godine, obilježavajući i Majčin dan

Garry Weber / Nikola Zoko

Kultni zagrebački Gerry Weber, koji je ovog proljeća zabljesnuo u novom sjaju baš na dan kad je Gerry Weber proslavio 50.godina uspješnog poslovanja, tako je bio prepun žena ljubiteljica ovog modnog brenda koje su veselo birale svoje modne kombinacije. Mama i kćer Minka i Marina tražile su svakodnevni total look, Jasna i Sara kombinaciju za posebne prigode, Dubravka i Dora modne kombinacije u kojima će dočekati toplije vrijeme i uživati u ljetu...

“Jako volim ovakva modna savjetovanja kad se u odabir kombinacija uključujemo svi - kombiniram trendovske komade, nudim funkcionalna rješenja, učim žene kako će odabrati ono najbolje za sebe, a u modno savjetovanje se uključuju sve žene jedne obitelji. Mame navijaju za svoje kćeri, kćeri uživaju kad vide mladolik total look svojih kćeri, ponekad i treća generacija odobrava izgled svoje mame i bake” -  kaže stilistica Alma dodajući kako je aktualna Gerry Weber kolekcija ove sezone jako inspirativna.

U temama dominiraju trendy boje sezone poput zelene, koraljno crvene, ljubičaste, ali i ružičaste Viva magenta boje koja je po Pantone izboru boja sezone. Krojevi prate onu Gerry Weber ugodnost nošenja, a uz klasične svakodnevne modele, svečana kolekcija u fokus stavlja i prekrasne haljine koje se mogu nositi na nekoliko načina. Gerry Weber u svakoj sezoni u fokus stavlja sve svoje linije - mladenačkiji Taifun, klasičniji Gerry Weber i razigrani Samoon koji svojim krojevima podržava i velike konfekcijske brojeve. Prilikom kombiniranja Alma je za modne kombinacije u paru birala spojeve svih brendova, pokazujući još nešto što je oduševilo mame i kćeri - kad se zasite svojih kombinacija, zamjena je moguća uz 'tips and tricks' kako total look prilagoditi svojem stilu. Točki na 'i' svakog total look-a dao je beauty brand Aura čiji su lakovi za nokte u bojama sezone bili i poseban dar svakoj mami i kćeri. 

Garry Weber / Nikola Zoko

Kako bi atmosfera u trgovini bila posebna, pobrinuo se i kultni brand Freixenet, čijim se pjenušcem Ice nazdravljalo ovom modnom eventu. Za kraj, shopping je završio i posebno 'odjevenim' jagodama u različitim vrstama čokolade za koje se pobrinula Fruteria by Dragana!

Slična pitanja

1 odgovor 219 👀
3 odgovora 430 👀
1 odgovor 192 👀
1 odgovor 134 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...