130 pregleda
Dina Kljajić u rubrici Odjeća i obuća od Dina Kljajić

Kako je nastao brend odjeće Gerry Weber?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od Redakcija
odabran od Dina Kljajić
 
Najbolji odgovor

Danas kultni brend Gerry Weber osnovan je 1973. godine u Njemačkoj kao zajednički projekt Gerharda Webera i Uda Hardiecka s osnovnim zadatkom – proizvesti hlače koje će obožavati žene diljem svijeta. Ideja je pala na plodno tlo, a gotovo da nije bilo žene koja u 80-tim nije isprobala ovo ‘čudo od hlača’! Već u startu su bile napravljene od kvalitetnog mekanog trapera s odličnim konstrukcijskim rješenjem koje je prekrilo trbuščić ali i naglasiti ljepotu nogu.

Gerry Weber / Nikola Zoko

Kroz godine ljubav između dizajnera i krajnjih kupaca - zadovoljnih žena diljem svijeta, Gerry Weber se razvijao i rastao, stvarajući linije odjeće za sve prigode – od poslovnih sastanaka do casual vikenda. To je na vrlo zanimljiv način u fokus stavio mlađi brend TAIFUN (lansiran 1986.godine) koji je sinonim za međunarodnu i urbanu modu spajajući trendove i ugodnost.

Gotovo dvadeset godina od osnivanja, 1994. Gerry Weber kao internacionalna tvrtka u fokus stavlja novu marku SAMOON koji postaje sinonim za ležernu, samouvjerenu modu za žene kojima su potrebne veće veličine. Trendi krojevi, sofisticirani materijali, ali i savršena interpretacija aktualnih trendova stavlja ženstvene obline u prvi plan osiguravajući novi, samouvjereni osjećaj tijela.

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...