71 pregleda
Dina Kljajić u rubrici Financije od Dina Kljajić

Kako odabrati najbolji računovodstveni / knjigovodstveni servis za tvrtku ili (neprofitnu) udrugu? Pitanje je za jednu d.o.o. firmu i za jedan domaći sportski klub.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Po mom mišljenju - relevantnost kvalitete rada nekog K.Servisa, bi se mogao dobiti, na naćin, nakon razgovora sa odgovornom osobom u istome, zatražite, 5 kontkata, firmi kojima vode knjie, na način da vam ponude kontakte, a vi navedenih 5 odberete, nasumično. Nakon kontakta sa navedenim firmama, koliko su zadovoljni sa uslugom istoga, mogli bi dobiti Iformacju iz prve ruke, (rekao sam 5 ,a ako se radi o ozbiljnjem poslu, može i više) - ako bi isti, odbio, da vam da navedene kontakte, to vam dođe,,kao kad nekog građevinara pitate, za lokaciju kuče koju je napravio.a isti vam to odbije reči - sve vam je time rekao o svom radu, to,što neko, pokazuje slike radova,ili neki servis,,zahvalnice,,zadovoljnih,, klijenat,,to više ne pije vode -samo,ono što vaše oči vide ili vaše uši čuju, se može uzrti, kao prava informacija. Ako vam 3 od 5 klijenata, kažu da su zadovljni, može se reči, da je navedeni servis- ok., jer od tih 5 , 3 su zadovoljni, 2 nisu, jedan je s pravom nezadovoljan, a jedan se ne snalazi, i misli da je to što je on pogriješio , kriv servis - to je, iz izvora, koko se rade, javne ankete - Evo, to mi je palo na pamet, mislim da bi, valjalo probati.
Suzanna Marić od Suzanna Marić
Ja pitala za direktora, ali neće dati niti jedan kontakt jer je to poslovna tajna. A kad je netko nepoznat, mogu misliti da im žele ukrasti klijente. :(
Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Pokažete istome Papire od svoj firme, i kad utvrdi, da vam u odabranim djelatnostima - ne piše navedna - kokurenska,, djelatnost - vi ste..npr.Frizer, i ne možete sa time raditi navedenu djelatnost - K. Servis, ako odbije - znači, da nema klijenata, koji će reči doru rijeć za njegov poso.
Savjet - kad pravite ugovor sa . Servisom, teško je poiati, sve ono, što obuhvača njegov dio posla, laše je, u istom napisati - da za vas obavlja sve zakonom predviđene obaveze, koje su propisane - a, naznačiti, da koja  ne obavlja,,- jer u slučaju kontrole,ako se ustanvi određena nepravilnos u vođenju kniga, bez takvog ugovora, teško je dokazti, tko je navedeno, trebao uraditi, Servis če uvjek ako nije navedeno u ugovoru, isto prebacivati na vas -a, kzne su jako velike.

Slična pitanja

6 odgovora
6 odgovora
2 odgovora
4 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
28. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.0k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...