489 pregleda
Marinko Zadro u rubrici Web Marketing od Marinko Zadro [Ekstraktivan] (6.8k bodova)
Klijent koji se bavi izradom web stranica je specijaliziran za tu nišu i stvarno ga ne zanima niti je vičan radu sa Google oglasima. Konkretno Google AdWords. A jedan klijent mu želi platiti pa me pitao da saznam koga preporučate za Google oglase kod nas? Po mogućnosti iz Varaždina.
* povezano sa odgovorom na pitanje: Koju tvrtku odabrati za izradu web stranica?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+12 glasa
Ivanhoe M. od Ivanhoe M. [Megaktivan] (12.8k bodova)
odabran od Marinko Zadro
 
Najbolji odgovor

Toplo Vam preporučam međunarodnim nagradama nagrađivanu firmu SeekAndHit iz Splita. S njima surađuju neki moji klijenti i rekli su mi da su zadovoljni. Ne znam točno kako im se cijene kreću, ali sigurno se može naći i drugih tvrtki za Google AdWords, te vjerojatno ima i povoljnijih.

Jedini minus im je, kako ste pitali, što nisu iz Varaždina. smiley Ali danas, u vrijeme modrenih tehnologija (čitaj: interneta), da li je to uopće problem?!

+8 glasa
Mario Daka od Mario Daka [Megaktivan] (15.7k bodova)
Ima ih poprilčno, ali recimo Viritus dizajn Vam to radi odlično. Takva su barem moja iskustva. Svi ostali imaju previše klijenata i ne znam kako mogu svakodnevno paziti na sve. Ovi moji to radi vrlo osobno i na svakodnevnoj bazi.

Uglavnom, tu ih kontrolirajte koliko se puta ulogiravaju i provjeravaju analitiku. Ako to ne rade SVAKI DAN - znači da Vam se razbacuju s novcima! Zato pripazite. A mnogi "kao veliki i poznati" su takvi!!!
+4 glasa
Ana031 od Ana031 [Aktivan] (172 bodova)

Preporučila bih Escape - agenciju za internet marketing i oglašavanje. Miroslav Varga i Damir Podhorski su česti predavači na konferencijama (Web::INDUSTRIJA, Weboo i sl.) te posjeduju nekoliko Googleovih certifikata.

Ivanhoe M. 17.01.2014. pitanje u rubrici Web Marketing od Ivanhoe M. [Megaktivan] (12.8k bodova) Gdje se educirati za Google AdSense?

Slična pitanja

2 odgovora 458 pregleda
Biljana T. 30.04.2014. pitanje u rubrici Web Marketing od Biljana T. [Superaktivan] (3.0k bodova)
1 odgovor 622 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.5k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...