475 pregleda
Ivan Bilić u rubrici Web Marketing od Ivan Bilić
Svi su puni reklama kako se oglašavati kroz Google AdWords, ali još nisam naišao na tvrtku koja educira polaznike kroz radionice i workshopove kako pripremiti web stranice te postaviti Google AdSense oglase po tim web stranicama i - zarađivati!!! Tko se time bavi u regiji?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Koju domaću tvrtku odabrati za Google Adwords?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Oskar Novak od Oskar Novak
odabran od Znatko
 
Najbolji odgovor

OK, kao prvo, svakako bi vam preporučio ako već niste da "prošvrljate" po službenim Google Ads partnerima za Republiku Hrvatsku (ažuriranje ovog sadržaja je: 17. siječnja 2014. godine). Ima tu, kako kažete, mnogo napisanih stvari tako da bi njihove partnere trebalo svakako upitati da li oni imaju informacije o takvim tečajevima ili edukacijskim kursevima. To ćete svakako napraviti ako već niste kako bi dobili još informacija od nekog tko je blizak tvrtki Google.

Meni je osobno "za oko zapelo" sljedeće:

Svi ovi tečajevi u svojim opsima sadrže tehničko znanje o Google AdWords te ostalim sukladnim tehnologijama, a velika većina vas uči i svemu u praksi tako da je teško uopće promašiti. Nadam se da vam je ovaj odgovor pomogao budući da bi edukacija domaćih ljudi trebao biti prioritet svih nas.

–3 glasa
Mia Marijanović od Mia Marijanović
Mislim da toga nema kod nas, osim sadržaja na internetu pod ključnim pojmovima "internet zarada" i slično. Ali to nije ono što Vas vjerojatno zanima. Vas zanima prava pravcata edukacija s predavačima i nastavim matrijalom. Jel tako?

Slična pitanja

1 odgovor
2 odgovora
1 odgovor
2 odgovora
Goran Dren 18.04.2017. pitanje u rubrici Web Marketing od Goran Dren
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...