92 pregleda
Katarina Pofuk u rubrici Softver od Katarina Pofuk
promjena rubrike od Znatko
Zašto je Ars Futura jedna od važnijih developerskih kompanija u ovom dijelu Europe?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+14 glasa
Ivan Božić od Ivan Božić

Osim raznih postignuća i nagrada koje smo osvojili i na koje smo jako ponosni, izdvojili bismo nagradu za NajPoslodavca čiju titulu nosimo tri godine za redom (u kategoriji malih i srednjih poduzeća), potom to što smo se našli na popisu prestižnog Financial Timesa kao jedna od 1000 najbrže rastućih kompanija u Europi, a vrijedi spomenuti i to da nas je Clutch, vodeća platforma za recenzije i osvrte IT usluga u svijetu, već dva puta izdvojila među top 1% B2B kompanija na svijetu.  

Osim navedenog, jako smo sretni i zahvalni što već godinama radimo s odličnim timom ljudi na fantastičnim projektima za velika svjetska imena, kao što je primjerice Activision Blizzard, a godinama smo radili i za Sveučilište Harvard, kao i brojne druge. Ponosni smo na povjerenje koje smo izgradili s tako značajnim tvrtkama i smatramo da je to samo jedna od stvari koja nas izdvaja kao jednu od važnijih developerskih tvrtki.

Također, osim agencijskog rada, u Ars Futuri radimo i na razvoju vlastitih proizvoda: Pincone – jednostavan alat za bookmarking, i Along – HR alat koji pomaže tvrtkama u zapošljavanju i managementu zaposlenika, i veseli nas vidjeti što budućnost nosi za naše proizvode.

Luka Drezga
COO @ Ars Futura

Petra Marić od Petra Marić
Da li trenutno primate nove zaposlenike i na koja radna mjesta?
Ivan Božić od Ivan Božić
Pozdrav Petra,
trenutno nemamo otvorenih pozicija, ali svi zainteresirani se uvijek mogu javiti putem Open Application forme na našoj web stranici, a tu se mogu pronaći i otvorena radna mjesta ako ih imamo: https://arsfutura.com/careers/

Nadamo se da smo pomogli! :)

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...