Monika Kiris u rubrici Promet i vozila od

Što je toliko inovativno kod CUPRA DarkRebel vozila?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od

CUPRA DarkRebel ultimativna je interpretacija vizije marke za budućnost

CUPRA DarkRebel vozilo je koji pomiče granice dizajna, performansi i čak dovodi u pitanje način na koji će vozila biti dizajnirana i stvarana za nove generacije u budućnosti.

CUPRA DarkRebel
CUPRA DarkRebel

Ovo je vozilo korak bliže fizičkom svijetu budući da se bliži kraj mogućnosti utjecaja na njegovu fizičku verziju putem Hyper konfiguratora vozila.

Više od 270 000 konfiguracija modela CUPRA upotrebljavalo je impresivni virtualni alat za oblikovanje značajki modela CUPRA DarkRebel, prvog izložbenog vozila marke stvorenog u bezgraničnim mogućnostima Metahypea, prostora marke CUPRA u Metaverzumu. Tisuće konfiguracijskih podataka bit će uključene u konačni fizički dizajn modela CUPRA DarkRebel.

„CUPRA DarkRebel najnovija je provokacija marke, stvorena bez granica stvarnog svijeta. Ovo izložbeno vozilo stvoreno je za sljedeću generaciju, dizajnirao ga je tim, a ne pojedinac, i on je buntovnik sa svrhom – želi pokazati da električni automobili mogu biti seksi, emotivni i šokantni“

... rekao je Wayne Griffiths, izvršni direktor marke CUPRA.

Korisnici iz cijelog svijeta doprinijeli su svojom kreativnošću i utjecali na konačni dizajn vozila CUPRA DarkRebel. Dvije zemlje s najviše konfiguracija su Španjolska i Njemačka, dok su Meksiko i Turska u prvih deset.

U Hyper konfiguratoru korisnici su mogli birati između tri okruženja: Exponential square, Exponential cube i Exponential infinite, gdje su mogli stvoriti vlastiti model CUPRA DarkRebel. 

CUPRA pleme privukla je konfiguracija Exponential square koja, nadahnuta prirodnim elementima kao što su minerali i kamenje, uključuje grube teksture i zemljane boje.

Hyper konfigurator za stvaranje jedinstvenog personaliziranog modela CUPRA DarkRebel i dalje je dostupan cijelom CUPRA plemenu.

foto:  PR SEAT i CUPRA

Slična pitanja

1 odgovor 260 👀
1 odgovor 154 👀
2 odgovora 250 👀
1 odgovor 91 👀
1 odgovor 184 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

8.9k komentara

1.6k korisnika

...