100 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Znanost od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Znatko

Koliko vjerujete u >teoriju< svijet- prije i poslje ,,otkriča,, nakon događaja koji su povezani sa istim (slučaj Roswell) - nove tehnologije..itd.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Marin Duganđija od Marin Duganđija

Pitanje o postojanju svijeta prije i poslije događaja kao što je incident u Roswellu odnosi se na hipoteze i teorije iz domena ufologije i postojanja vanzemaljskog života. Iznijeti ću ukratko svoje mišljenje o svemu tome.

Incident u Roswellu 1947. godine često se spominje u kontekstu teorija o posjetima izvanzemaljaca Zemlji i prikrivanju takvih događaja od strane američkih vlasti. Međutim, ja ne vidim nigdje da te teorije zavjere imaju neku znanstvenu potvrdu. One se temelje na spekulacijama i nedostatku konkretnih dokaza.

Iako osobno volim znanstveno-fantatične filmove, pa potajno bih i volio vjerovati u izvanzemaljce (one dobroćudne s kojima surađujemo kroz intergalaktičko udruženje), mislim da ne postoji svijet prije i poslije Roswell-a.

Jedva čekam da me netko razuvjeri. Stvarno mi je to želja!

Slična pitanja

2 odgovora
5 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...