52 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Društvo od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Znatko
Pok. Voditeljica odjela za parapsihologiju pri KGB-u, na sastanku sa Semirom osmanagićem u Tokiju 87.g dala je istome sva sasznanja o istome - njegovoj prošlosti i budučnosti, jer je bila naj jaći ,,medij,, u svojstvu parapsiholohđgije..
Isi je nešto rekao o sastanku sa Manilovom, koji je trajao 3 dana u Tokuju, pa ne vjerujem damu je rekla,,tko malo,, u 3 dana..
Dali je netko upoznat sa navedenom temom i zna nešto više (znam nešto više - ali nije ova tema )

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Mario Ronić prije od Mario Ronić

Pa da. Upoznat sam s tom temom. Osmanagić je u svojoj knjizi "Bosanska piramida" napisao da je 1987. godine u Tokiju imao sastanak s Dijanom Manilovom, voditeljicom odjela za parapsihologiju pri KGB-u.

Na sastanku je Manilanova njemu ispričala o njegovoj prošlosti i budućnosti. O njegovom životu i karijeri. I to za njegovu ulogu u otkriću piramida u Visokom i sve oko toga. Osmanagić je tada napisao da je Manilanova bila vrlo točna u svojim predviđanjima. Uključujući i njegovo otkriće piramida u Visokom. Uvjeren je da je ona sve točno predvidjela iako do danas neki sumnjaju u istinitost priče te da je moguće da je O. priču o razgovoru s Dijanom jednostavno izmislio. A što Vi znate više? :)

Frenki (Ilija) Atajić prije od Frenki (Ilija) Atajić
U, svojim video uradcima koje objavljuje na svojoj stranici, isti je naveo - osobe koje su ga upoznale sa manilovom, i sa kojom je osobom bio u tokuju za vrijeme susreta sa istom - nije se po njegovim riječima, radilo o ,,običnom,, susretu, več su se 3 dana provodili određeno vrijeme u razgovoru - poznavajući Osmanagića - i njegovu radoznalost,, mislim da ga je naj manje zanimala tema piramide u visikom,, pratio sam njegove objave u vrijeme korone - sve što je predvidio , to se i desilo - prvi je tu pojavu nazivao - Plan - demija osobi sa onakvim bec-graundom,, laži mu nisu potrebne.
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva
Engage in a new social, business and technological revolution

Zagreb
19. i 20. 10. 2023.

KUPI ULAZNICU
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.0k pitanja

19.0k odgovora

6.1k komentara

1.5k korisnika

...