319 pregleda
Monika Kiris u rubrici Mediji od Monika Kiris
uređen od Znatko

Da li će se Nikolina Pišek, poznata voditeljica 2022. pridružiti timu UNA televizije?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Da i to je uoči priprema bogate jesenske sezone - ova nova dama dolazi u tim UNA televizije!

Nikolina Pišek ponovo ispred kamere u sjajnoj zabavnoj emisiji

Elizabeta Penić

Nakon niza uspješnih i poznatih imena na filmskoj i TV sceni koja ćemo od jeseni gledati u raznovrsnom programskom sadržaju, UNA televizija s velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno pojačanje u svom timu. Poznata voditeljica Nikolina Pišek ponovo će se naći ispred kamera, a emisija koju će voditi obilovat će zanimljivim, intrigantnim i životnim temama koje gledatelje i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim.

Nikolinina svestranost, jedinstven spoj ljepote, britkog humora i inteligencije, izdvojili su je u moru poznatih TV lica i učinili jednom od omiljenih voditeljica na našem prostoru. U novoj emisiji na UNA TV koja će na programu biti ove jeseni, vidjet ćemo ovu šarmantnu damu u punom sjaju koja će sa svojim brojnim gostima iz svih oblasti života, otvarati važne i zanimljive teme i razgovarati otvoreno i iskreno.

Nikolina ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i kaže da dolaze u pravom trenutku:

“Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke”.

Iako će publika uskoro podrobnije biti obavještena o kakvoj emisiji je riječ, Nikolina je dala mali nagovještaj:

“Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas.”

Pripreme za emisiju su u punom jeku, a u njoj će biti još mnogo iznenađenja. Jedinstven, originalan i zanimljiv koncept donijet će gledateljima kvalitetan sadržaj, optimizam i poruke koje će se prepričavati i zbog kojih će se ova emisija svaki put željno iščekivati na programu UNE.

Slična pitanja

Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...