182 pregleda
Monika Kiris u rubrici Mediji od Monika Kiris (8.8k bodova)

Kakve nove emisije uvodi Laudato TV u jesen 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od Redakcija (129k bodova)
prikazano od Redakcija

S prvim danom jeseni, 23. rujna 2022., Laudato TV započinje svoju jesensku shemu

Obiteljska televizija u novu televizijsku sezonu ulazi s dvije nove emisije

Obiteljska televizija u novu televizijsku sezonu ulazi s dvije nove emisije - glazbenom Nota bene i kontakt emisijom Klub prijatelja, snimkom koncerta 'Progledaj srcem' iz Maksimira, dokumentarcem 'Making of Progledaj srcem', novom crtanom serijom te provjerenim formatima ranijih sezona

NOTA BENE

Nova glazbena emisija u hrvatskom TV eteru jedinstvenog je formata. Gosti emisije su izvođači suvremene duhovne glazbe, najpoznatija imena s koncerta 'Progledaj srcem', i poznata imena glazbenika s estrade. Uz glazbu – svirku i pjesmu u studiju, u kratkim, ugodnim i duhovitim razgovorima, saznat ćemo što im je zajedničko te kako glazba koja izražava ljubav, kreativnost i ljepotu može biti duhovna s obje strane scene. Voditeljica Zrinka Glavaš, i sama izvođačica duhovne glazbe, osim što emisiju vodi, animirat će je glazbeno i pjevati s gostima. 

U prvoj emisiji u petak, 30. rujna gostuju bend Emanuel i Tonči Huljić

PROGLEDAJ SRCEM NA MAKSIMIRU

Koncert 'Progledaj srcem' koji je 4. lipnja 2022. održan na Maksimiru posjetilo je više od 50 tisuća ljudi i upisan je kao jedan od najvećih društvenih događaja u Hrvatskoj 2022. godine. Duhovno-glazbeni spektakl na pozornici je ugostio 16 izvođača i ukupno 100 glazbenika. 

Nastupila su najveća imena suvremene duhovne glazbe: 

 • Alan Hržica, Amorose, 
 • Božja pobjeda, 
 • Božja slava bend, 
 • Emanuel, 
 • fra Ivan Matić, 
 • fra Marin Karačić, 
 • sestre Husar, Palić i Halužan, 
 • Rafael Dropulić Rafo, 
 • Toni Cetinski, 
 • Vanessa Mioč, 
 • zbor Mihovil te 
 • klapa Sveti Juraj HRM-a i Doris Dragović

Koncert je vodio Marin Periš, a duhovni nagovor imao je p. Boris Jozić. Redatelj video prijenosa je Ivan Miladinov. Trosatna snimka ovog povijesnog događaja na rasporedu je 2. listopada u 20 sati.

Vedrana Cvetko Vrbanac / LTV

MAKING OF PROGLEDAJ SRCEM

Dokumentarni film prikazuje kako je nastajao 'Progledaj srcem 2022.' U filmu su prikazane sve etape organizacije najvećeg duhovnog koncerta u ovom dijelu Europe. 'Making of' donosi razgovore s organizatorima, sudionicima i izvođačima koji su sudjelovali u stvaranju ovog festivala molitve i glazbe. Čut ćemo izjave izvršne producentice Ksenije Abramović koja je pokrenula projekt 'Progledaj srcem' 2014. godine, kreativnog producenta Luke Kotlara, redatelja Ivana Miladinova, glazbenog producenta Gorana Kovačića i mnogih drugih. Film donosi događaje iza scene: kadrove planiranja, organizacije, pripreme, postavljanja scenografije, molitve i svjedočanstva aktera koji su u projekt uključeni.    

KLUB PRIJATELJA

Kontakt emisija uživo namijenjena je gledateljima i članovima Kluba prijatelja Laudato TV-a koji mogu nazvati u studio sa svojim prijedlozima, komentarima, upitima i svjedočanstvima. Kroz emisiju će se voditeljica Zrinka Glavaš s njima družiti, razgovarati, otkriti zanimljive informacije o programu i one iza kamere te ih darivati. Uživo četvrtkom u 18.10 sati od 15.rujna 2022.

SVI ZA STOL

Kulinarska emisija u svojoj drugoj sezoni vraća na ekran jednog od 100 najboljih kuhara svijeta, Hrvoja Kroflina, i gostujuće kuhare koji svoje vještine otkrivaju poznatim gostima i moderatorici Karmeli Vukov Colić. Na jelovniku su u svakoj emisiji delicije u tri slijeda koje prati vrhunska kapljica vina probranih od strane sommeliera. Emisija poučava, zabavlja i donosi ideje za obiteljski ručak i svečane trenutke. Ugodne minute brzo prolaze uz pjesmu koju u studio donose glazbeni gosti. U prvoj sezoni gostovali su brojni poznati, a niz nastavljaju Marija Husar Rimac i Toni Cetinski u novim nastavcima od nedjelje 25. rujna.

VRIJEME S ISUSOM

Nova crtana serija u kojoj četvero djece - Christine, Eva, Joseph i Enrique, putuju u prošlost, u vrijeme Novog zavjeta. Tamo sudjeluju u događajima i prispodobama iz Evanđelja pri čemu uče molitve i nauk Katoličke crkve. Na programu je subotom prijepodne.

Vedrana Cvetko Vrbanac / LTV

U svom programu Laudato TV nastavlja prikazivati uspješne formate 'Blagoslovljen tek' kojeg vodi Rafael Dropulić Rafo, 'Otvori spomenar' u kojemu Mirna Sigetić razgovara s poznatim javnim osobama, sportsku emisiju Dubravka Šimenca 'Dudo i prijatelji', emisiju o braku 'In Familia Dei', praktične savjete fra Jure Marčinkovića u emisiji 'Zlatni savjeti', 'More milosrđa' Daniela Voriha koji razgovara o osobnom iskustvu vjere svojih sugovornika, kao i vjerske emisije 'Novo srce' fra Ivana Matića, 'Odaziv' Diane Tikvić, 'Ne bojte se' p. Mije Nikića i dr. Laudato TV nastavlja jedini u Hrvatskoj izravno prenositi sva papina putovanja, opće audijencije pape Franje srijedom kroz emisiju 'Papa s nama', kao i 'Vijesti iz Svete zemlje' s tjednim pregledom novosti.

Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
Udruga eCommerce Hrvatska

Zagreb, 28.03.2023.
PRIJAVE
Znatko medijski pokriva
WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike
Znatko medijski pokriva

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

WEEKEND FOOD FESTIVAL 2023

Najbolja gastronomija, hrana i catering

Rovinj, 14. - 16. 4. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

FUTURE TENSE 2023

FUTURE TENSE 2023

Poslovna konferencija orijentirana budućnosti

Zagreb, 10. i 11. 5. 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Superprodavač 2023

Superprodavač 2023

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.5k pitanja

16.8k odgovora

4.2k komentara

1.3k korisnika

...