Monika Kiris u rubrici Mediji od

Kakve nove emisije uvodi Laudato TV u jesen 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+4 glasa
Redakcija od
prikazano od Redakcija

S prvim danom jeseni, 23. rujna 2022., Laudato TV započinje svoju jesensku shemu

Obiteljska televizija u novu televizijsku sezonu ulazi s dvije nove emisije

Obiteljska televizija u novu televizijsku sezonu ulazi s dvije nove emisije - glazbenom Nota bene i kontakt emisijom Klub prijatelja, snimkom koncerta 'Progledaj srcem' iz Maksimira, dokumentarcem 'Making of Progledaj srcem', novom crtanom serijom te provjerenim formatima ranijih sezona

NOTA BENE

Nova glazbena emisija u hrvatskom TV eteru jedinstvenog je formata. Gosti emisije su izvođači suvremene duhovne glazbe, najpoznatija imena s koncerta 'Progledaj srcem', i poznata imena glazbenika s estrade. Uz glazbu – svirku i pjesmu u studiju, u kratkim, ugodnim i duhovitim razgovorima, saznat ćemo što im je zajedničko te kako glazba koja izražava ljubav, kreativnost i ljepotu može biti duhovna s obje strane scene. Voditeljica Zrinka Glavaš, i sama izvođačica duhovne glazbe, osim što emisiju vodi, animirat će je glazbeno i pjevati s gostima. 

U prvoj emisiji u petak, 30. rujna gostuju bend Emanuel i Tonči Huljić

PROGLEDAJ SRCEM NA MAKSIMIRU

Koncert 'Progledaj srcem' koji je 4. lipnja 2022. održan na Maksimiru posjetilo je više od 50 tisuća ljudi i upisan je kao jedan od najvećih društvenih događaja u Hrvatskoj 2022. godine. Duhovno-glazbeni spektakl na pozornici je ugostio 16 izvođača i ukupno 100 glazbenika. 

Nastupila su najveća imena suvremene duhovne glazbe: 

 • Alan Hržica, Amorose, 
 • Božja pobjeda, 
 • Božja slava bend, 
 • Emanuel, 
 • fra Ivan Matić, 
 • fra Marin Karačić, 
 • sestre Husar, Palić i Halužan, 
 • Rafael Dropulić Rafo, 
 • Toni Cetinski, 
 • Vanessa Mioč, 
 • zbor Mihovil te 
 • klapa Sveti Juraj HRM-a i Doris Dragović

Koncert je vodio Marin Periš, a duhovni nagovor imao je p. Boris Jozić. Redatelj video prijenosa je Ivan Miladinov. Trosatna snimka ovog povijesnog događaja na rasporedu je 2. listopada u 20 sati.

Vedrana Cvetko Vrbanac / LTV

MAKING OF PROGLEDAJ SRCEM

Dokumentarni film prikazuje kako je nastajao 'Progledaj srcem 2022.' U filmu su prikazane sve etape organizacije najvećeg duhovnog koncerta u ovom dijelu Europe. 'Making of' donosi razgovore s organizatorima, sudionicima i izvođačima koji su sudjelovali u stvaranju ovog festivala molitve i glazbe. Čut ćemo izjave izvršne producentice Ksenije Abramović koja je pokrenula projekt 'Progledaj srcem' 2014. godine, kreativnog producenta Luke Kotlara, redatelja Ivana Miladinova, glazbenog producenta Gorana Kovačića i mnogih drugih. Film donosi događaje iza scene: kadrove planiranja, organizacije, pripreme, postavljanja scenografije, molitve i svjedočanstva aktera koji su u projekt uključeni.    

KLUB PRIJATELJA

Kontakt emisija uživo namijenjena je gledateljima i članovima Kluba prijatelja Laudato TV-a koji mogu nazvati u studio sa svojim prijedlozima, komentarima, upitima i svjedočanstvima. Kroz emisiju će se voditeljica Zrinka Glavaš s njima družiti, razgovarati, otkriti zanimljive informacije o programu i one iza kamere te ih darivati. Uživo četvrtkom u 18.10 sati od 15.rujna 2022.

SVI ZA STOL

Kulinarska emisija u svojoj drugoj sezoni vraća na ekran jednog od 100 najboljih kuhara svijeta, Hrvoja Kroflina, i gostujuće kuhare koji svoje vještine otkrivaju poznatim gostima i moderatorici Karmeli Vukov Colić. Na jelovniku su u svakoj emisiji delicije u tri slijeda koje prati vrhunska kapljica vina probranih od strane sommeliera. Emisija poučava, zabavlja i donosi ideje za obiteljski ručak i svečane trenutke. Ugodne minute brzo prolaze uz pjesmu koju u studio donose glazbeni gosti. U prvoj sezoni gostovali su brojni poznati, a niz nastavljaju Marija Husar Rimac i Toni Cetinski u novim nastavcima od nedjelje 25. rujna.

VRIJEME S ISUSOM

Nova crtana serija u kojoj četvero djece - Christine, Eva, Joseph i Enrique, putuju u prošlost, u vrijeme Novog zavjeta. Tamo sudjeluju u događajima i prispodobama iz Evanđelja pri čemu uče molitve i nauk Katoličke crkve. Na programu je subotom prijepodne.

Vedrana Cvetko Vrbanac / LTV

U svom programu Laudato TV nastavlja prikazivati uspješne formate 'Blagoslovljen tek' kojeg vodi Rafael Dropulić Rafo, 'Otvori spomenar' u kojemu Mirna Sigetić razgovara s poznatim javnim osobama, sportsku emisiju Dubravka Šimenca 'Dudo i prijatelji', emisiju o braku 'In Familia Dei', praktične savjete fra Jure Marčinkovića u emisiji 'Zlatni savjeti', 'More milosrđa' Daniela Voriha koji razgovara o osobnom iskustvu vjere svojih sugovornika, kao i vjerske emisije 'Novo srce' fra Ivana Matića, 'Odaziv' Diane Tikvić, 'Ne bojte se' p. Mije Nikića i dr. Laudato TV nastavlja jedini u Hrvatskoj izravno prenositi sva papina putovanja, opće audijencije pape Franje srijedom kroz emisiju 'Papa s nama', kao i 'Vijesti iz Svete zemlje' s tjednim pregledom novosti.

Slična pitanja

Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.0k pitanja

22.7k odgovora

8.6k komentara

1.6k korisnika

...