219 pregleda
Monika Kiris u rubrici Muzika i ples od Monika Kiris

Kada će Tonči Huljić gostovati u novoj glazbenoj emisiji "Nota bene" na Laudato TV-u 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Znatko

TONČI HULJIĆ: ŽIVOT NA STAROJ SLAVI MENI JE NEZAMISLIV

Petak, 30. rujna 2022. u 21.05 sati na Laudato TV

Vedrana Cvetko Vrbanac /LTV

U novoj glazbenoj emisiji ‘Nota bene’ na Laudato TV-u prvi gost je Tonči Huljić. U emisiji voditeljica Zrinka Glavaš vodi razgovor, ali i pjeva. U buduće i s gostima, a u prvoj umjesto gosta, s obzirom da će Tonči pojasniti zašto više ne nastupa. 

‘Ja sam kompozitor. Nove generacije to ne znaju, ali imam sreću da me nove generacije vole. Pa kada mi netko kaže na cesti 'Eno ga, onaj pjevač…’.  Zato sam odlučio da ne nastupam uživo. Radim Madre Badessu, to je nešto što je moju karijeru usmjerilo u ozbiljnije vode i otkrilo pravoga mene’ 

...reći će Huljić u emisiji koja je na rasporedu 30. rujna u 21.05 sati

Vrlo opušteni i raspoloženi Huljić govorit će iskreno o svom djetinjstvu, obrazovanju i glazbenom putu hitmejkera. 

‘Morate se roditi sa socijalnom inteligencijom, a da biste došli do nje morate imati nešto širu naobrazbu nego što je pruža današnje školovanje. To počinje od kućnog odgoja i više škola paralelno. Ja sam išao i u tri škole istovremeno u srednjoj.’- sjeća se Tonči.

Tonči smatra da u svijetu nema mnogo ljudi od 60 i više godina koji su aktualni i pišu pjesme nego žive na staroj slavi, što je njemu nezamislivo.

Gledatelji će saznati zašto je u više od 1000 skladanih pjesama samo 20-ak pjesama ultimativnih hitova dok su ostale ‘rado slušane pjesme’, kada se Huljić htio riješiti klavira i glazbe uopće, koja je veza s Bee Geesima i zašto danas pjeva u falsetu. Okušat će se u kvizu znanja o činjenicama iz vlastite karijere.

Otvoreno će razgovarati na temu vjere i današnjeg stila života u kojemu čita znakove. Ispričat će kako su vrijeme COVID-a i poticaj prijatelja vjernika, karizmatika Josipa Lončara, utjecali na stvaranje Mise Mediterana za koju je otkupljena licenca za izdanje na svjetskoj razini. Što Mediteran znači za njega i zašto je, po njemu, to uzavrelo područje u čijem se okružju nerijetko zapodijevaju ratovi.

‘Što god želim uraditi, pitam se bi li Isus to učinio. Vjera je odricanje i na to se treba odlučiti.’ – iskren je poznati skladatelj koji će otkriti svoj odnos prema tek rođenoj unuci. ‘Kao djed gledam da imam dovoljno vremena da svaki slobodan trenutak idem tamo gledati kako je sve više razmažena i slatka i zahtjevna, a nema još ni koji mjesec.’

Slična pitanja

1 odgovor

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...