230 pregleda
Monika Kiris u rubrici Mediji od Monika Kiris

Kakva će biti nova sezona središnje informativne emisije Laudato TV-a 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Nova sezona središnje informativne emisije Laudato TV-a od 29. kolovoza 2022. u 20.05 sati

Novu sezonu središnje informativne emisije Laudato TV donosi od 29. kolovoza. Izdvojeno svaki dan od ponedjeljka do petka donosi najnovije vijesti iz života Crkve i ostalih dijelova hrvatskoga društva. Emisija, uz priloge s terena i uvažene goste u studiju, ističe pozitivne primjere iz naše svakodnevice, nudi drugačiji pogled na aktualne događaje, pojašnjava što oni znače i kako utječu na svakoga od nas. Subotnje izdanje emisije predstavlja naše župe, aktivnosti župnika, laika i vjerničkih zajednica. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.

Vedrana Cvetko Vrbanac / LTV

Uredništvo emisije nedjeljom u 13.30 sati donosi gledateljima tjedni pregled najvažnijih zbivanja. Emisija je dosad obradila stotine tema i ugostila tisuće sugovornika. Među najzapaženijima ostale su emisije na temu pandemije COVID-19 s prof. Alemkom Markotić, gostovanja mons. Mate Uzinića o odgovornosti Crkve u slučajevima seksualnih zlostavljanja, čikaškog nadbiskupa kardinala Cupicha koji je govorio o svom hrvatskom podrijetlu, specijalne emisije s organizatorima festivala 'Progledaj srcem' održanog pred više od 50 tisuća ljudi na stadionu u Maksimiru i dr.

Uvodno o turizmu

U prvoj ovosezonskoj emisiji urednik i voditelj Davor Trbušić analizira turističku sezonu na izmaku. S gostima doc. dr. sc. Katarinom Miličević s Visoke škole Edward Bernays i direktorom agencije za posredovanje u zapošljavanju Filipom Katićem traži odgovore na pitanja: jesmo li u opasnosti od prekomjernog turizma, kako riješiti problem deficita radne snage, što je s investicijskim potencijalom u turističkom sektoru i može li turizam revitalizirati Hrvatsku.

Znatko medijski pokriva

Humans vs Machines

Zagreb
29. 09. 2023.

ULAZNICE uz 20% POPUSTA
Znatko medijski pokriva


Zagreb
30. 09. 2023.

ULAZNICE uz POPUST
Znatko medijski pokriva
TEHNOLOŠKA SENZACIJA GODINE

Zagreb
12. 10. 2023.

KUPI ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Powered by Intersec

Ljubljana
25. i 26. 10. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

11.9k pitanja

18.9k odgovora

6.0k komentara

1.5k korisnika

...