303 pregleda
Monika Kiris u rubrici Mediji od Monika Kiris

Kakva će biti nova sezona središnje informativne emisije Laudato TV-a 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Redakcija od Redakcija
prikazano od Redakcija

Nova sezona središnje informativne emisije Laudato TV-a od 29. kolovoza 2022. u 20.05 sati

Novu sezonu središnje informativne emisije Laudato TV donosi od 29. kolovoza. Izdvojeno svaki dan od ponedjeljka do petka donosi najnovije vijesti iz života Crkve i ostalih dijelova hrvatskoga društva. Emisija, uz priloge s terena i uvažene goste u studiju, ističe pozitivne primjere iz naše svakodnevice, nudi drugačiji pogled na aktualne događaje, pojašnjava što oni znače i kako utječu na svakoga od nas. Subotnje izdanje emisije predstavlja naše župe, aktivnosti župnika, laika i vjerničkih zajednica. Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović.

Vedrana Cvetko Vrbanac / LTV

Uredništvo emisije nedjeljom u 13.30 sati donosi gledateljima tjedni pregled najvažnijih zbivanja. Emisija je dosad obradila stotine tema i ugostila tisuće sugovornika. Među najzapaženijima ostale su emisije na temu pandemije COVID-19 s prof. Alemkom Markotić, gostovanja mons. Mate Uzinića o odgovornosti Crkve u slučajevima seksualnih zlostavljanja, čikaškog nadbiskupa kardinala Cupicha koji je govorio o svom hrvatskom podrijetlu, specijalne emisije s organizatorima festivala 'Progledaj srcem' održanog pred više od 50 tisuća ljudi na stadionu u Maksimiru i dr.

Uvodno o turizmu

U prvoj ovosezonskoj emisiji urednik i voditelj Davor Trbušić analizira turističku sezonu na izmaku. S gostima doc. dr. sc. Katarinom Miličević s Visoke škole Edward Bernays i direktorom agencije za posredovanje u zapošljavanju Filipom Katićem traži odgovore na pitanja: jesmo li u opasnosti od prekomjernog turizma, kako riješiti problem deficita radne snage, što je s investicijskim potencijalom u turističkom sektoru i može li turizam revitalizirati Hrvatsku.

Slična pitanja

1 odgovor
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE

13.3k pitanja

21.9k odgovora

8.0k komentara

1.6k korisnika

...