Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od

Koje poznate ličnosti otvaraju drugu sezonu kulinarske emisije "Svi za stol" na Laudato TV-u 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
prikazano od Znatko

NOVA SEZONA ‘SVI ZA STOL’

Laudato TV, nedjelja 25. i 9.rujna 2022. u 17 sati

Drugu sezonu kulinarske emisije ‘Svi za stol’ otvaraju Marija Husar Rimac i Toni Cetinski, a za njih kuha jedan od 100 najboljih chefova svijeta Hrvoje Kroflin.

Prvi hrvatski chef nominiran u TOP100 u izboru prestižne nagrade 'The Best Chef' u nedjelju 25.rujna 2022. priprema delicij za pjevačicu Mariju Husar Rimac. Na jelovniku su salata od mahuna, lignje u vlastitom umaku i kozji sir s jagodama. Uz najbolja vina i pjesmu nazdravit će novim nastavcima emisije. U nedjelju, 9. listopada 2022. za stol dolazi Toni Cetinski koji će kušati tjesteninu s lisičkama ala carbonara, juneći file s vrganjima i mladim mrkvicama i pečene marelice.

U emisiji chef Hrvoje Kroflin i gostujući kuhari svoje vještine otkrivaju poznatim gostima i moderatorici Karmeli Vukov Colić. Na jelovniku su u svakoj emisiji delicije u tri slijeda koje prati vrhunska kapljica vina probranih od strane sommeliera. Emisija poučava, zabavlja i donosi ideje za obiteljski ručak i svečane trenutke. Ugodne minute brzo prolaze uz pjesmu koju u studio donose glazbeni gosti. 

U prvoj sezoni gostovali su brojni poznati Zorica Kondža, Jacques Houdek, Renata Sabljak, Vladimir Kočiš Zec, Nika Antolos, Ante Gelo, Alan Hržica, Gazde, Stjepan Lach, Mia Dimšić i dr.

Slična pitanja

1 odgovor 307 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...