157 pregleda
Monika Kiris u rubrici Mediji od Monika Kiris (7.2k bodova)

Kakav program priprema UNA TV u koprodukciji s NBC Universal 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (114k bodova)
prikazano od Redakcija

UNA TV u koprodukciji s NBC Universal priprema spektakularan show program

Holivudiranje s Nikolom Đuričkom - poznatog glumca gledat ćemo u ulozi voditelja

Visoko kvalitetan i raznovrstan regionalni programski koncept uvelike se priprema na UNA televiziji, a nakon nekoliko vodećih voditeljskih imena, UNA televizija s velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno pojačanje u svom timu, glumca Nikolu Đurička koji će uskoro ravno iz Hollywooda stići u studio UNE.

Proslavljeni srpski glumac svojim sjajnim talentom brzo je osvojio i najveću svjetsku filmsku arenu gdje rame uz rame s najpoznatijim glumačkim imenima snima popularnu znanstveno-fantastičnu seriju "Stranger Things". Ipak, novi format UNA televizije čije se emitiranje očekuje od jeseni, privukao je pažnju glumca te ćemo tako Đurička gledati i u ulozi voditelja. Neodoljivim šarmom i duhovitošću, Nikola je bio apsolutni izbor ovog spektakularnog show programa koji ćemo uskoro otkriti našim gledateljima. Emisija se priprema u suradnji UNA TV i kuće NBC Universal, a sama činjenica da se emitira čitavo desetljeće diljem svijeta, dovoljno govori o popularnosti i kvaliteti.

“Kada se kaže Hollywood onda vjerojatno ljudi odmah pomisle na mene jer ja živim u Hollywoodu, a kada se doda i ludiranje (korijen riječi ludus-igra) onda više nema dileme da sam ja u pitanju. Tako da nije bilo dvoumljenja ni s jedne ni s druge strane oko toga tko bi mogao biti voditelj ovog svjetskog, a od sada i našeg show programa. Poznati igraju raznorazne igre, a sudac – voditelj sam ja. Nisam mogao odoljeti. Show isključivo nudi dobru, inteligentnu zabavu i smijeh, mislim da su to veoma zdrave i ljekovite stvari. Na kraju ekipa koja pobjedi daje nagradu u humanitarne svrhe po svom izboru. Tako da ima i nekog dobrog djela na kraju. Ja se jako volim igrati, još se više volim ludirati, ali najviše se volim Holivudirati”, rekao je Đuričko.

Bez obzira na brojna tendenciozna pisanja u određenim medijima, neprovjerenim i netočnim informacijama koje se objavljuju o pojedinim otkazima, UNA televizija s ponosom najavljuje jaku i kvalitetnu programsku platformu od jeseni 2022. koja će obilovati brojnim emisijama, ali i novim voditeljskim pojačanjima iz cijele regije. 

Činjenica da TV UNA bilježi sve veću gledanost u zemljama u kojima se emitira, naročito u BiH gdje bez obzira na najmanju pokrivenost gledatelji provode najviše vremena uz program naše televizije, najbolji su dokaz i potvrda da idemo sigurnim koracima u pravom smjeru bez obzira na brojne prepreke s kojima se suočavamo na tom putu. Zahvalni smo na ogromnom interesu i povjerenju publike u cijeloj regiji za sadržaj naše televizije, što je svakako najjači poticaj u radu svake TV kuće.

Stoga ćemo gledatelje, osim navedenog projekta, uskoro obradovati informacijama o dodatnim licencnim, ali i originalnim domaćim emisijama koje će u njihove domove donijeti vrhunsku zabavu. Tehnologija i produkcija po svjetskim standardima kao i ekskluzivni ugovori s vodećim svjetskim kućama poput NBC Universal, predstavljaju sigurnu platformu za kvalitetan program koji će od jeseni pomjeriti granice na regionalnom medijskom nebu.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Mario Ronić 26.12.2021. pitanje u rubrici Mediji od Mario Ronić (2.4k bodova)
1 odgovor
Mia Jelinčić 30.06.2022. pitanje u rubrici Mediji od Mia Jelinčić (2.8k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.0k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...