193 pregleda
Monika Kiris u rubrici Mediji od Monika Kiris (11.1k bodova)

Kakav program priprema UNA TV u koprodukciji s NBC Universal 2022.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Redakcija od Redakcija (146k bodova)
prikazano od Redakcija

UNA TV u koprodukciji s NBC Universal priprema spektakularan show program

Holivudiranje s Nikolom Đuričkom - poznatog glumca gledat ćemo u ulozi voditelja

Visoko kvalitetan i raznovrstan regionalni programski koncept uvelike se priprema na UNA televiziji, a nakon nekoliko vodećih voditeljskih imena, UNA televizija s velikim zadovoljstvom najavljuje još jedno pojačanje u svom timu, glumca Nikolu Đurička koji će uskoro ravno iz Hollywooda stići u studio UNE.

Proslavljeni srpski glumac svojim sjajnim talentom brzo je osvojio i najveću svjetsku filmsku arenu gdje rame uz rame s najpoznatijim glumačkim imenima snima popularnu znanstveno-fantastičnu seriju "Stranger Things". Ipak, novi format UNA televizije čije se emitiranje očekuje od jeseni, privukao je pažnju glumca te ćemo tako Đurička gledati i u ulozi voditelja. Neodoljivim šarmom i duhovitošću, Nikola je bio apsolutni izbor ovog spektakularnog show programa koji ćemo uskoro otkriti našim gledateljima. Emisija se priprema u suradnji UNA TV i kuće NBC Universal, a sama činjenica da se emitira čitavo desetljeće diljem svijeta, dovoljno govori o popularnosti i kvaliteti.

“Kada se kaže Hollywood onda vjerojatno ljudi odmah pomisle na mene jer ja živim u Hollywoodu, a kada se doda i ludiranje (korijen riječi ludus-igra) onda više nema dileme da sam ja u pitanju. Tako da nije bilo dvoumljenja ni s jedne ni s druge strane oko toga tko bi mogao biti voditelj ovog svjetskog, a od sada i našeg show programa. Poznati igraju raznorazne igre, a sudac – voditelj sam ja. Nisam mogao odoljeti. Show isključivo nudi dobru, inteligentnu zabavu i smijeh, mislim da su to veoma zdrave i ljekovite stvari. Na kraju ekipa koja pobjedi daje nagradu u humanitarne svrhe po svom izboru. Tako da ima i nekog dobrog djela na kraju. Ja se jako volim igrati, još se više volim ludirati, ali najviše se volim Holivudirati”, rekao je Đuričko.

Bez obzira na brojna tendenciozna pisanja u određenim medijima, neprovjerenim i netočnim informacijama koje se objavljuju o pojedinim otkazima, UNA televizija s ponosom najavljuje jaku i kvalitetnu programsku platformu od jeseni 2022. koja će obilovati brojnim emisijama, ali i novim voditeljskim pojačanjima iz cijele regije. 

Činjenica da TV UNA bilježi sve veću gledanost u zemljama u kojima se emitira, naročito u BiH gdje bez obzira na najmanju pokrivenost gledatelji provode najviše vremena uz program naše televizije, najbolji su dokaz i potvrda da idemo sigurnim koracima u pravom smjeru bez obzira na brojne prepreke s kojima se suočavamo na tom putu. Zahvalni smo na ogromnom interesu i povjerenju publike u cijeloj regiji za sadržaj naše televizije, što je svakako najjači poticaj u radu svake TV kuće.

Stoga ćemo gledatelje, osim navedenog projekta, uskoro obradovati informacijama o dodatnim licencnim, ali i originalnim domaćim emisijama koje će u njihove domove donijeti vrhunsku zabavu. Tehnologija i produkcija po svjetskim standardima kao i ekskluzivni ugovori s vodećim svjetskim kućama poput NBC Universal, predstavljaju sigurnu platformu za kvalitetan program koji će od jeseni pomjeriti granice na regionalnom medijskom nebu.

Slična pitanja

1 odgovor
1 odgovor
Mario Ronić 26.12.2021. pitanje u rubrici Mediji od Mario Ronić (2.5k bodova)
1 odgovor
Mia Jelinčić 30.06.2022. pitanje u rubrici Mediji od Mia Jelinčić (2.9k bodova)
Znatko medijski pokriva
Superprodavač 2023
Kako prodavati kupcima budućnosti?

Zagreb, 19. i 20.10.2023.
ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.9k pitanja

17.3k odgovora

4.5k komentara

1.4k korisnika

...