Mario Ronić u rubrici Mediji od
Što će to posebno nuditi televizijski program Una TV, nove televizijske kuće i pi čemu je taj njegov TV-program tako poseban prema drugim TV-kućama?

Kakvu to virtualnu stvarnost najavljuju u svom TV programu?!
* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako gledati Una TV?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Tamara Mađer od

Program Una TV započeo je s emitiranjem od 21.12. Mnoge je zainteresiralo uvođenje novog programa te su s tim došle i nedoumice oko načina gledanja programa te samog sadržaja kojeg program nudi. Samsung, Amazon Fire TV, LG, HbbTV i Android TV neke su od smart TV aplikacija putem kojih se može pratiti program Una TV, a one se jednostavno mogu instalirati na TV uređaje. 

Programski sadržaj Una TV-a nudi razne emisije, a to su:

  • "UNA dan" - program se emitira svaki dan u 20h te je po sadržaju sličan programu kao što je "RTL danas", dakle to je informativni program koji prenosi informacije o trenutnim događajima u Hrvatskoj i u svijetu.
  • "Lice pravde" - Ivana Paradžiković, bivša voditeljica poznate emisije "Provjereno", sada je voditeljica nove emisije "Lice Pravde" gdje razotkriva slučajeve korupcije, nepravde, društvene probleme, nasilje i slično.
  • "Una, due, tre" - program društvenog i kulturnog programa gdje će se provodit intervjui s gostima emisije, obično su to svjetske i domaće zvijezde, neobične priče, modni promašaji i obrnuto, a sve to vode glumica Sementa Rajhard i Devin Juraj
  • "Muštuluk" - radi se o kulinarskom showu kojeg vodi poznati pjevač Haris Džinković, uz asistiranje kuhara Marko Lukić Markoni - ja.
  • "21 odgovor" - talk show s voditeljicama Nevena Randeli, Dejana Rosuljaš i Sandra Pajović gdje se uz postavljena pitanja, otkrivaju prave istine o poznatim zvijezdama.
  • "Pogodi mi godine" - zanimljiv kviz čiji je voditelj glumac Andrija Kuzmanović, a kao što i sam naziv emisije govori, zadatak natjecatelja će biti pogađanje godina potpunim strancima, uz čije se uspješno pogađanje dobiva novčana nagrada. 
  • "Osveta" - turska sapunica koja će obradovati sve ljubitelje turskih serija. 
  • "Ljubav na note" - kolumbijska serija koju će zavoljeti ljubitelji romantičnih serija.
  • "Pogledaj u sutra" - francuska drama o životu stanovnika u malom francuskom gradiću Sete nakon snažne eksplozije.
Svetozar Marković od
jašta... neka se gleda‌

Slična pitanja

1 odgovor 412 👀
1 odgovor 18.1k 👀
Ivan Gačić 26.12.2021. pitanje u rubrici Mediji od Ivan Gačić
1 odgovor 336 👀
1 odgovor 330 👀
1 odgovor 2.2k 👀
1 odgovor 2.6k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...