1.9k pregleda
Mario Ronić u rubrici Mediji od Mario Ronić [Superaktivan] (1.6k bodova)
Što će to posebno nuditi televizijski program Una TV, nove televizijske kuće i pi čemu je taj njegov TV-program tako poseban prema drugim TV-kućama?

Kakvu to virtualnu stvarnost najavljuju u svom TV programu?!
* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako gledati Una TV?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+11 glasa
Tamara Mađer od Tamara Mađer [Ekstraktivan] (7.9k bodova)

Program Una TV započeo je s emitiranjem od 21.12. Mnoge je zainteresiralo uvođenje novog programa te su s tim došle i nedoumice oko načina gledanja programa te samog sadržaja kojeg program nudi. Samsung, Amazon Fire TV, LG, HbbTV i Android TV neke su od smart TV aplikacija putem kojih se može pratiti program Una TV, a one se jednostavno mogu instalirati na TV uređaje. 

Programski sadržaj Una TV-a nudi razne emisije, a to su:

  • "UNA dan" - program se emitira svaki dan u 20h te je po sadržaju sličan programu kao što je "RTL danas", dakle to je informativni program koji prenosi informacije o trenutnim događajima u Hrvatskoj i u svijetu.
  • "Lice pravde" - Ivana Paradžiković, bivša voditeljica poznate emisije "Provjereno", sada je voditeljica nove emisije "Lice Pravde" gdje razotkriva slučajeve korupcije, nepravde, društvene probleme, nasilje i slično.
  • "Una, due, tre" - program društvenog i kulturnog programa gdje će se provodit intervjui s gostima emisije, obično su to svjetske i domaće zvijezde, neobične priče, modni promašaji i obrnuto, a sve to vode glumica Sementa Rajhard i Devin Juraj
  • "Muštuluk" - radi se o kulinarskom showu kojeg vodi poznati pjevač Haris Džinković, uz asistiranje kuhara Marko Lukić Markoni - ja.
  • "21 odgovor" - talk show s voditeljicama Nevena Randeli, Dejana Rosuljaš i Sandra Pajović gdje se uz postavljena pitanja, otkrivaju prave istine o poznatim zvijezdama.
  • "Pogodi mi godine" - zanimljiv kviz čiji je voditelj glumac Andrija Kuzmanović, a kao što i sam naziv emisije govori, zadatak natjecatelja će biti pogađanje godina potpunim strancima, uz čije se uspješno pogađanje dobiva novčana nagrada. 
  • "Osveta" - turska sapunica koja će obradovati sve ljubitelje turskih serija. 
  • "Ljubav na note" - kolumbijska serija koju će zavoljeti ljubitelji romantičnih serija.
  • "Pogledaj u sutra" - francuska drama o životu stanovnika u malom francuskom gradiću Sete nakon snažne eksplozije.
Svetozar Marković od Svetozar Marković [Superaktivan] (2.1k bodova)
jašta... neka se gleda

Slična pitanja

1 odgovor 13.8k pregleda
2 odgovora 400 pregleda
1 odgovor 254 pregleda
1 odgovor 3.5k pregleda
2 odgovora 161 pregleda

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

8.4k pitanja

13.6k odgovora

2.8k komentara

1.3k korisnika

...