88 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Društvo od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Znatko
Pok. Voditeljica odjela za parapsihologiju pri KGB-u, na sastanku sa Semirom osmanagićem u Tokiju 87.g dala je istome sva sasznanja o istome - njegovoj prošlosti i budučnosti, jer je bila naj jaći ,,medij,, u svojstvu parapsiholohđgije..
Isi je nešto rekao o sastanku sa Manilovom, koji je trajao 3 dana u Tokuju, pa ne vjerujem damu je rekla,,tko malo,, u 3 dana..
Dali je netko upoznat sa navedenom temom i zna nešto više (znam nešto više - ali nije ova tema )

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+10 glasa
Mario Ronić od Mario Ronić

Pa da. Upoznat sam s tom temom. Osmanagić je u svojoj knjizi "Bosanska piramida" napisao da je 1987. godine u Tokiju imao sastanak s Dijanom Manilovom, voditeljicom odjela za parapsihologiju pri KGB-u.

Na sastanku je Manilanova njemu ispričala o njegovoj prošlosti i budućnosti. O njegovom životu i karijeri. I to za njegovu ulogu u otkriću piramida u Visokom i sve oko toga. Osmanagić je tada napisao da je Manilanova bila vrlo točna u svojim predviđanjima. Uključujući i njegovo otkriće piramida u Visokom. Uvjeren je da je ona sve točno predvidjela iako do danas neki sumnjaju u istinitost priče te da je moguće da je O. priču o razgovoru s Dijanom jednostavno izmislio. A što Vi znate više? :)

Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
U, svojim video uradcima koje objavljuje na svojoj stranici, isti je naveo - osobe koje su ga upoznale sa manilovom, i sa kojom je osobom bio u tokuju za vrijeme susreta sa istom - nije se po njegovim riječima, radilo o ,,običnom,, susretu, več su se 3 dana provodili određeno vrijeme u razgovoru - poznavajući Osmanagića - i njegovu radoznalost,, mislim da ga je naj manje zanimala tema piramide u visikom,, pratio sam njegove objave u vrijeme korone - sve što je predvidio , to se i desilo - prvi je tu pojavu nazivao - Plan - demija osobi sa onakvim bec-graundom,, laži mu nisu potrebne.

Slična pitanja

2 odgovora

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...