Mehmed Handžić Rasta u rubrici Turizam i putovanja od Mehmed Handžić Rasta
uređen od Znatko
a lako naći način za puno stvari. .. velik kofer igra ... ali ajte ba vi meni ljepo recite kako malo stvari uzeti na put ... u mali kofer ... kako znati što ne uzeti... jer torba na ramenu nakon osam sati pješačenja postaje teška ... ha ?
* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako spakirati puno stvari u kofer?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Marsel Antunović od Marsel Antunović

Pakiranje za putovanje u mali kofer može zahtijevati dobro planiranje i pažljiv odabir stvari kako biste osigurali da vam torba ostane lagana i lako prenosiva. Evo nekoliko savjeta kako smanjiti stvari koje nosite na putovanje:

  1. Napravite popis: Prije pakiranja napravite popis stvari koje vam zaista trebaju. Razmislite o vremenskim uvjetima, aktivnostima koje planirate i posebnim prigodama koje očekujete. To će vam pomoći da se usredotočite na bitne stvari.

  2. Kombinirajte odjeću: Ponesite odjeću koja se može lako kombinirati kako biste stvorili različite outfite s manjim brojem komada. Neutralne boje i klasični komadi olakšat će kombiniranje.

  3. Višenamjenska odjeća: Razmislite o komadima odjeće koji imaju višenamjensku svrhu. Na primjer, lagana jakna koja se može koristiti i kao kišna jakna i kao sloj za toplinu.

  4. Minimalistički obuća: Obuća zna zauzeti puno prostora. Pokušajte se odlučiti za univerzalnu obuću koja će se uklopiti u različite situacije. Na primjer, udobne tenisice koje su prikladne za šetnje i razgledavanje.

  5. Manje toaletnih potrepština: Prebacite tekućine i proizvode za osobnu njegu u manje bočice ili koristite putne veličine. Ako se nalazite u hotelu, vjerojatno će biti dostupni osnovni proizvodi za osobnu higijenu.

  6. Tehničke sprave i elektronika: Razmotrite stvarnu potrebu za svim tehničkim uređajima. Možda nećete trebati nositi laptop, tablet i pametni telefon, već ćete moći raditi većinu stvari na jednom uređaju.

  7. Smanjite količinu kozmetike i nakita: Odaberite samo nekoliko osnovnih komada kozmetike i ograničite količinu nakita kako biste smanjili težinu torbe.

  8. Pranje odjeće: Ako planirate dulje putovanje, istražite opcije za pranje odjeće. Mnogi hosteli i hoteli imaju praonice ili pružaju usluge pranja.

  9. Savijanje i kotrljanje: Kada slažete odjeću, koristite tehnike savijanja i kotrljanja koje štede prostor i smanjuju gužvanje.

  10. Provjerite pravila avio kompanije: Ako putujete avionom, svaka kompanija ima svoja pravila i ograničenja vezana za težinu i dimenzije prtljage. Provjerite ta pravila unaprijed kako biste izbjegli dodatne troškove.

Nakon što složite sve stvari koje želite ponijeti, preispitajte svoj popis još jednom i razmislite hoće li svaki komad stvarno biti potreban. Važno je praktično razmišljati kako biste smanjili teret i olakšali svoje putovanje.

Slična pitanja

3 odgovora 153 👀
2 odgovora 108 👀
2 odgovora 612 👀
4 odgovora 339 👀
2 odgovora 327 👀
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

22.0k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...