Borna Matić u rubrici Odnosi i veze od

Svi pričaju o da su žene žrtve obiteljskog nasilja, te iako to oštro osuđujem, zanima me sad imate li nekih primjera kada su muškarci žrtve obiteljskog nasilja? Kako to zapravo izgleda kada žene čine obiteljsko nasilje nad muškarcima?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+6 glasa
Ivan Đerek od
odabran od Borna Matić
 
Najbolji odgovor

Žene manipuliraju i bave se psihičkim zlostavljanjem značajno mnogo više od muškaraca. Žene su vođene su emocijama, egom i taštinom. To su žene, a o tome se ne priča u javnosti, na portalima, na znatku, na socijalnim mrežama .... I onda što te pitam?!?

Ispada da je uvijek muškarac kriv jer ne želi priznati pred drugima da ih žena zlostavlja. To bi za njega bio poraz! A ona to zna i nastavlja....

I zato imamo svakojake primjere obiteljskog nasilja gdje se ne pita tko je prvi počeo, već samo onaj tko je zadao najteži "udarac" suprotnoj strani. A to je ono što je najlakše dokazivo pred policijom - fizičko nasilje nad ženama. A kako policajcu dokazati psihičko nasilje nad muškarcima koje muškarac trpi mjesecima, godinama...? Muškarac bi radije umro od srama nego priznao, a kamoli išao dokazivati.

Tužno je da se obiteljsko nasilje dešava. Za to nitko nema opravdanje! Ono što želim ovdje kazati je da - i jedan i drugi spol su sjebani. totalka! I krivi su za sve što se dešava u društvu oko obiteljskog nasila ...

Žene misle da mogu raditi sa muškarcima što žele. Muškarci im dokazuju da ne mogu. I eto vam, dragi moji - sranja! To se zove bolest modernog društva.

Sve te socijalne mreže, razne dejting aplikacije i slična sranja o kojima pišete tu na znatku, ali ništa znatko nije bolji ili lošiji od drugih. Znate i sami da nikad nije bilo lakše nekoga prevarit kao danas. Lako je razorit obitelj. Lako je gledat i ta feministička sranja o tome kako su žene kraljice, snažne i mogu postići sve u svijetu kojega kroji, razvija i održava - muškarac.

Svako nek si slaže život po izboru ... ali ne zaboravi: na kraju dana pojest ćete ono što ste si sami priredili za objed.

Borna Matić od
Očekivao sam da ću dobiti takav nekakav odgovor. Samo ovo kako si napisao zvuči gore nego što sam mislio. :(
Marin Duganđija od
Glupa tema :(
Borna Matić od
Itekako bitna tema. Jedino muškarci "koji se boje" ne žele pričati o njoj!‌
Darija Gorić od
Muškarci itekako manipuliraju, psihopati su i psihički uništavaju žene. Ono koji se takvi, nažalost, da...‌

Slična pitanja

1 odgovor 1.3k 👀
4 odgovora 3.9k 👀
2 odgovora 125 👀
0 odgovora 154 👀
3 odgovora 697 👀
1 odgovor 458 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...