81 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Znanost od Frenki (Ilija) Atajić
promjena rubrike od Znatko
Prvi kontakt navedenog mjesta je taj jer su svećnici u 4(?) sagradili manastir visoki dećani na čijim zidovima su freske nlo-a i van zemaljaca - 80-tih godina je po riječima bivšeg komadanta ratnog zapovjedništva Zvonka Jurjevića bila opsadno stanje vezano uz nlo -e koje je trajalo skoro mjesec dana - više puta su ih pokušali ćak i gađati raketama- ali iste nisu reagirale - zadnji zapisani slučaj je za vrijeme američkog bombardiranja sr - yugoslavije, kad je pilot aviona-cisterne za snabdjevanje lovaca u zraku, u panici javio komandi da ih napadaju nepoznate letjelice - dali je to sve slučajno ili netko zna nešto više...
Link, vezan jednim djelom za visoke dećane - video :
https://www.dominomagazin.com/zivot/gradski-zivot/6-najvecih-incidenata-sa-vanzemaljcima-koji-su-ostali-bez-odgovora/

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

–7 glasa
Mehmed Handžić Rasta od Mehmed Handžić Rasta
e ba, jes me nasmio s ovim pitanjem

pa znaš kako ... boka kotorska je sama po sebi magicno mjesto ... to je zaljev koji je duboko usjecen u kopno --- sa svih strana ga okruze visocije planine ... more je tirkizno i kristalno cisto ... ima i puno malih uvala i otocica ... mislim na to mjesto kao na neko dje ce privuci bilo koga --- pa i nlo entitete !!!!!! ha !!!

iako nemam pojma zašto su baš nlo entiteti zainteresirani za boku kotorsku .... ako budeš ikad u boki kotorskoj, svakako obidji i Kotor .. to je mali prekrasan grad ... oduzeti ce ti dah kao ni jedan nlo !!!!
Marin Duganđija od Marin Duganđija
Haha! Koja brija. Na čemu si? :D
Goran Gonar od Goran Gonar
Možda je čovjek pogodio. Pa i vanzemaljci vole otići na godišnji na neko lijepo mjesto. Zašto ne bi baš u Boku Kotorsku? :) Možda su tamo vanzemaljcima cijene najpristupačnije. Tko kaže da i oni nemaju inflaciju u zajednici? :)
Mehmed Handžić Rasta od Mehmed Handžić Rasta
nevernici božji sram vas bilo

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...