141 pregleda
Monika Kiris u rubrici Tehnologija od Monika Kiris
uređen od Znatko

Što će sve biti dostupno posjetiteljima odnosno što sadrži program 15. regionalne IT konferencije "KulenDayz" u Osijeku 2023?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+12 glasa
Redakcija od Redakcija
uređen od Redakcija

Program 15. izdanje regionalne IT konferencije u Osijeku 2023 

KulenDayz konferencija ove 2023. godine donosi zaista bogat program koji prekriva širok spektar područja unutar IT industrije.

PETAK, 01.09.2023.

Konferencija se otvara pred-konferencijskim treninzima i predavanjima u prostorijama Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, što predstavlja sjajnu priliku za učenje, druženje i networking. 

SUBOTA, 02.09.2023.

Subota je glavni dan konferencije, kada sudionike očekuje više od 70 inspirativnih predavanja i panela koji se održavaju u prostorijama Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. 

Predavanje
Jedno od mnogobrojnih predavanja

Početak dana označava panel uz svečano podizanje čaša, pri čemu će prvo predavanje biti održano od strane Alberta Gajšaka, izvršnog direktora tvrtke CircuitMess. 

Pauze između predavanja sudionici konferencije moći će iskoristiti za opuštanje u dobro poznatom konceptu "In Da Sofa", koji nudi veliki broj izlagača i kućica s raznim jelima i napicima. Organizacijski tim priprema i retro gaming kutak za dodatnu zabavu. 

Kraj glavnog programa obilježava "Volim Ljuto" i IT kviz koji omogućava testiranje izdržljivosti i provjeru znanja, uz mogućnost osvajanja vrijednih nagrada

Vrhunac glavnog konferencijskog dana zaokružuju dvije glazbene note - jazz band koji će zagrijati atmosferu, a potom će DJ započeti party gdje sudionici mogu iskoristiti svoje Kulen Coinse za besplatne napitke.

NEDJELJA, 03.09.2023.

Nedjelja će biti dan za opuštanje u Didinom konaku uz slavonske delicije. Sudionici mogu iskoristiti dan na brodu kroz obilazak Kopačkog rita, nazdraviti uz rakiju i mezu te ostatak dana provesti u timskim igrama i druženju. 

Druženje na KulenDayz konferenciji
Druženje na KulenDayz konferenciji

Detalje programa pogledajte ovdje.

Za više informacija i prijave, posjetite službenu web stranicu KulenDayza.

foto: KulenDayz

Marin Duganđija od Marin Duganđija
Bio sam prije par godina. Drago mi je da im ide dobro i dalje.

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...