95 pregleda
Frenki (Ilija) Atajić u rubrici Društvo od Frenki (Ilija) Atajić
uređen od Znatko
Sadašnji muzej je u kairu i daleko je posjetiocima piramida, i radi svoje velićine 18.mil, stanovnika posjeta istom je jako otežana - radi se novi muzej na navedenom području - po vama, kad će isti biti otvoren javnosti..

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+8 glasa
Adriana Horvat od Adriana Horvat

Veliki egiptski muzej u Gizi je trenutno još uvijek u izradi, iako je gradnja započela 2002. godine. Zbog osjetljivosti i vrijednosti predmeta koji bi se trebali nalaziti u muzeju premiještanje istih s njihovih starih lokacija ide jako sporo, a tu je bila i COVID pandemija koja je obustavila radove. Prema službenoj stranici muzeja točan datum otvaranja nije određen, ali se pretpostavlja kako bi to bilo krajem ove godine jer se početkom godine krenulo s probnim posjetiteljima.

Suzanna Marić od Suzanna Marić
Pola naših ljudi što ide u Egipat i u Cairo dobiju crijevnu virozu bez obzira na sve moguće zaštite. Nije ona okolina za nas Europljane. Pazite se kad idete u Egipat!

Slična pitanja

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...