Monika Kiris u rubrici Mediji od

Kakav je program prvog HR.Weekenda u sklopu Weekend Media Festivala (WMF) 2023?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+7 glasa
Redakcija od
uređen od Redakcija

Poznat program prvog HR.Weekenda

Najavljen je program prvog HR.Weekenda koji se od 21. do 24. rujna, u sklopu Weekend Media Festivala (WMF) odvija u staroj Tvornici duhana u Rovinju. HR.Weekend okuplja najveća imena u industriji što ovaj događaj čini nezaobilaznim za sve koji se bave ljudskim resursima.

Prvi HR.Weekend će se doticati aktualnih tema iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, koje će biti sagledane iz drugačijeg ugla koji propituje postojeće prakse i otvara neka nova rješenja, a sve to će predstaviti međunarodni i domaći stručnjaci. 

Ovogodišnji HR.Weekend donosi raznoliku i bogatu paletu predstavnika iz raznih industrija, stvarajući pravi balans između perspektiva i iskustva.

Asmus Komm
Asmus Komm

Vlastita iskustva o tome kako u korporacijama zadržati ljudske vrijednosti, ali i osobni pristup te kako se prilagoditi okruženju gdje AI ima sve značajniju ulogu će na panelu RE-imagining HR - “back to human” in a world of Generative AI ispričati panelisti Asmus Komm, partner u njemačkom uredu tvrtke McKinsey & Company te Florian Pollner, partner u McKinsey uredu u Švicarskoj.

Dr Nikolaos Dimitriadis
Dr. Nikolaos Dimitriadis

Na panelu It’s not you, it’s your brain poznati neuroznanstvenik dr. Nikolaos Dimitriadis koji neuroznanost primjenjuje u poslovnom i obrazovnom sektoru već više od 15 godina, podijelit će svoje bogato iskustvo rada s vodećim brendovima poput IKEA-e, IBM-a, JTI-a, Nestle-a, Johnson&Johnson-a, AstraZenece, T-Mobilea, Pierre Fabrea, Coca-Cole i mnogim drugima. 

Nataša Jokić Begić
Nataša Jokić Begić

Stanje iscrpljenosti i stresa na poslu česta je pojava koja ne zaobilazi niti jednu industriju, a dolaze gotovo neprimjetno i podmuklo, stoga će domaća klinička psihologinja prof. dr. sc. Nataša Jokić Begić rastumačiti Što znači burnout i kako se razlikuje po različitim generacijama

Munawar Ahmed
Munawar Ahmed

Vrhunskih stručnjaka na HR.Weekendu neće izostati, a jedna od njih svakako je i Munawar Ahmed, koja radi kao gostujuća predavačica na Stanfordu, gdje podučava iskusne timove o učinkovitosti i ljudskosti. Na panelu pod nazivom Generacija koja mijena sve - traže li previše ili podižu standarde, bit će riječi o tome kako privući, motivirati i zadržati generaciju Z na radnom tržištu, jer mladi ne samo da mijenjaju svijet, već postavljaju nove standarde za organizacije.

Antea Popović
Antea Popović

Uvoz stranih radnika unosi mnoge promjene u ideje, perspektive i rješenja organizacija, a Hoće li nas inkluzija stranih radnika promijeniti razjasnit će Antea Popović direktorica sektora ljudskih potencijala u Victus Group, Tina Turk Lupieri, direktorica ljudskih potencijala u Maistra Hospitality Group, Stjepan Jagodin, direktor u Pinoy385 i Marina Jurić, direktorica ljudskih potencijala u Aminess Hotels & Resorts.

Ana Petrović
Ana Petrović

Na panelu Nije sve ispalo kako smo htjeli panelisti Tanja Bulbuk Jergović, potpredsjednica Uprave za ljudske resurse tvrtke Infinium i Ana Petrović, Regionalna voditeljica ljudskih potencijala u Endavi, će govoriti o HR stručnjacima koji se često suočavaju s izazovima i neočekivanim preprekama u svojim nastojanjima oblikovanja produktivnog i sigurnog radnog okruženja.

Boris Jokić
Boris Jokić

Predstavnici IT industrije pružaju uvid u dinamiku tehnološkog napretka i njegov utjecaj na ljudske potencijale. Znanstvenici Boris Jokić i Nataša Jokić Begić će istaknuti važnost kontinuiranog razvoja i učenja, dok će predstavnici proizvodne industrije podijeliti svoja iskustva u upravljanju radnom snagom. Sektori maloprodaje i ugostiteljstva pružaju perspektive u upravljanju timovima koji su u kontaktu s kupcima, dok će se sektor telekomunikacija fokusirati na brze promjene i potrebu za fleksibilnošću.

Program će obuhvatiti i konzultante koji donose širu sliku, donoseći uvide i rješenja koja se mogu primijeniti u HR-u.

Sve novosti o održavanju HR.Weekenda možete pratiti putem Facebook, Instagram i LinkedIn profila.

foto: Anamarija Maksimčuk / Millenium promocija

Slična pitanja

1 odgovor 162 👀
3 odgovora 565 👀
2 odgovora 284 👀
1 odgovor 288 👀
1 odgovor 240 👀
1 odgovor 230 👀
2 odgovora 295 👀
2 odgovora 70 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.3k pitanja

23.2k odgovora

8.9k komentara

1.7k korisnika

...