96 pregleda
Mehmed Handžić Rasta u rubrici Društvo od Mehmed Handžić Rasta
uređen od Znatko
pitam da znam znate li jesi gay ako te pali trans žena ???

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Darija Magdalenić od Darija Magdalenić

Ne jer seksualna orijentacija se ne mijenja zbog seksualnih iskustava - s osobama različitog rodnog identiteta. Heteroseksualni muškarac ostaje i dalje heteroseksualac ako se seksa s transrodnom ženom.

Seksualna orijentacija se odnosi na emocionalnu i seksualnu privlačnost prema određenom spolu, neovisno o rodnom identitetu osobe.

Objašnjenje za ovo što pitate je sljedeće:

Ako heteroseksualni muškarac i dalje osjeća seksualnu privlačnost prema drugim ženama (a ne samo prema navedenoj transrodnoj ženi), bez obzira na njihov rodni identitet, i dalje čini tog muškarca - heteroseksualcem. 

Ukratko, moj savjet svima koji su se malo pogubili u novim seksualnim terminima koji nam dolaze sa zapada - važno Vam je poštivati identitet i samoodređenje svake osobe u vezi s njihovim rodnim identitetom kako ne biste smatrani zaostalim članom društva.

Frenki (Ilija) Atajić od Frenki (Ilija) Atajić
Sve 5+ za odgovor - ali, zadnja rečenicaje suvišna - nepotrebna i čak uvredljiva - jabih radije bio taj dio >zaostalog društva< nego dio > nastranog i bolesnog dijela društva< mislim da - ne informiranost neke osobe, oko nebitne stvari u njegovom životu, nemožemo nazvati ,,zastao,, ili u prijevodu glup - jer ga to uopče ne zanima u životu.
Branka Begić od Branka Begić
Slažem se. Završna rečenica je suvišna jer vrijeđa.

🎂🎉

Kao i svake godine, tako i ove, 7.12. Znatko slavi svoju novu godišnjicu, a ove godine je posebna: 10. jubilarna Znatkova godina postojanja!
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.2k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...