Monika Kiris u rubrici Umjetnost i kultura od

Gdje se nalazi art'otel Zagreb, hotel koji sadrži umjetnička djela Borisa Bućana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+5 glasa
Redakcija od
uređen od Redakcija

Otvara se art'otel Zagreb, novi hotel u centru grada

art'otel Zagreb otvara uskoro hotelska grupacija Arena Hospitality Group u centru grada. Ovaj će hotel početkom listopada 2023. imati svoj debut uz rad pokojnog slikara i grafičkog dizajnera Borisa Bućana.

art'otel Zagreb
art'otel Zagreb

Ovo je trenutno peti hotel u Europi pod hotelskim brendom art'otel, a radi se o suvremenoj skupini hotela u kojima svaki hotel izlaže zbirku originalnih djela oblikovanih ili posebno odabranih za svaki pojedini art’otel, što svakog od njih čini jedinstvenom umjetničkom galerijom. 

Zadnja kolekcija Borisa Bućana, koja je obilježila cijeli njegov vijek, goste dočekuje na samom ulazu u hotel, a moći će uživati u inspiraciji koju izaziva ovo veliko djelo poznatog umjetnika. Odajući počast Bućanovom zadivljujućem kreativnom putovanju, art'otel Zagreb predstavlja platno kojim se ljudi mogu povezati s umjetnikovim nasljeđem stvarajući emotivnu vezu s njegovim osebujnim izričajem. 

art'otel Zagreb je smješten u samom srcu grada, unutar zgrade Židovske liturgijske općine, zgrade koja je izgrađena od strane priznatih arhitekata Freudenreich & Deutsch 1928. godine - radi se o jednim od najljepših primjera zagrebačke Art Déco arhitekture. 

art'otel Zagreb će svojim gostima pružiti potpuno iskustvo uživanja u umjetnosti kroz djela Borisa Bućana, gastronomiji vrhunskih chefova i ljepoti moderno uređenog hotela, gdje se pazilo na sve detalje i ponudi koja zadovoljava sve potrebe gostiju.

Više informacija o novom hotelu dostupno je na art'otel Zagreb.

foto: Dijana Karabašić / Real grupa

Slična pitanja

1 odgovor 129 👀
1 odgovor 252 👀
1 odgovor 118 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...