Monika Kiris u rubrici Stanovanje od

Što čeka posjetitelje na InDizajn sajmu 2023. godine?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od
uređen od Redakcija

InDizajn sajam 2023.: kreativne radionice za posjetitelje i izložba suvremenih autora

Od 6. do 8. listopada 2023., Arena Zagreb

Novo izdanje sajma InDizajn i ove godine okuplja velik broj popularnih i iznimno talentiranih umjetnika. 

Tea Radić - radionica
Tea Radić - radionica

I ovaj put će mlada akademska kiparica i keramičarka iz Splita, Tea Radić, koja stoji iza brenda Terra Ceramica, posjetitelje uvesti u svijet keramike i pokazati im kako sami mogu oblikovati predmete i uživati u radu rukama. Neki na taj način čak otkriju talente za koje nisu bili svjesni da ih posjeduju!

Akademska slikarica iz Rijeke, Mirna Sišul već je dobro poznata javnosti po svojim jedinstvenim radovima - platnima koja odišu vedrinom te se ističu jakim, intenzivnim bojama popraćena poticajnim i nerijetko duhovitim rečenicama, a u Areni Zagreb održat će radionicu Art&Wine

Ivančica Kršek - Makeover addict
Ivančica Kršek - Makeover addict

Redizajnerica namještaja i dizajnerica interijera Ivančica Kršek, koja stoji iza brenda Makeover addict, će u sklopu mini radionice obraditi aktualnu temu – bojanje namještaja. Ovaj sve popularniji način obnove doma mnogima je postao hobi i velika strast pa se za tu radionicu uvijek traži mjesto više.

Organizatori sajma pripremaju i izložbu mladih autora među kojima su Lana Lovrić, Adela Mesić, Hdizajn studio i Ana Žaja Petrak

Lana Lovrić - LOLA
Lana Lovrić - LOLA

Lana Lovrić priprema izložbu plakata u minimalističkom stilu s pastelnim tonovima, jednostavnim ilustracijama koji se mogu uklopiti u bilo koji dom. 

Adela Mesić, genijalna mlada kreativka koje je ove godine održala i prvu samostalnu izložbu pod nazivom Ruke i stručnjakinja za sjajne scenografije, također priprema svoje radove za sajam u Areni.

Grafička dizajnerica i ilustratorica iz Zagreba Ana Žaja Petrak, na izložbi će predstaviti novu seriju plakata inspiriranu ljetom i Mediteranom napravljenu posebno za InDizajn sajam. 

Hdizajn - kompozicija 1-2
Hdizajn - kompozicija 1-2

Dvojac iz malog dizajnerskog studija Hdizajn Hrvoje Cirkvenec i Josko Martinović za izložbu na InDizajn sajmu pripremaju svoje bestsellere: od dizajnerskog kalendara do reprodukcija rukom oslikanih hdizajn radova u raznim tehnikama (olovka, akril i/ili tuš na papiru) te apstraktnih i minimalističkih postera

Umjetnički sadržaj tek je dio onoga što su organizatori sajma: dizajnerski studio Mirjana Mikulec interijeri i RTL Hrvatska pripremili za posjetitelje!

Posjetitelje ovog šestog po redu sajma InDizajn dočekat će i:

  • više od 80 izlagača iz različitih industrija, 
  • prodajna dizajnerska ulica s predmetima domaćih kreativaca i produkt dizajnera pod nazivom Bazar, 
  • zanimljiva predavanja poznatih arhitekata, 
  • paneli s aktualnim temama iz svijeta dizajna interijera i arhitekture, 
  • Dječji kutak,
  • Humanitarni ormar - buvljak na kojem će posjetitelji moći kupiti odjevne i druge predmete (sav prihod ide udruzi Mali zmaj).

Više informacija o programu i izlagačima dostupno je na službenim stranicama sajma, a karte za radionice moguće je kupiti putem Entria.

foto: Jelena Ceković / 404 agency

Slična pitanja

1 odgovor 469 👀
2 odgovora 225 👀
1 odgovor 530 👀
1 odgovor 357 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...