Monika Kiris u rubrici Hrana i piće od

Što nas sve čeka na ljetnom Baš Naš Tasty Affair festivalu u Zagrebu 2023.?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

1 odgovor

+9 glasa
Redakcija od
uređen od Redakcija

Pripremite se za posebno izdanje najdražeg zagrebačkog festivala - Baš Naš Tasty Affair

Od 31. kolovoza do 17. rujna 2023., Bundek

Baš Naš festival
Baš Naš festival

Opuštanje u zelenilu daleko od gradske gužve, i ovoga će puta biti potpuno uz dobru hranu, posebnu ponudu pića i odličnu glazbu. Na Baš Naš Tasty Affairu bit će predstavljeno čak 5 različitih koncepata hrane u suradnji s poznatim hrvatskim kuharima, čija kulinarska stručnost i kreativnost jamče jedinstveno i uzbuđujuće iskustvo za svačije nepce: 

Ponuda meksičke hrane na Baš Naš festivalu
Ponuda meksičke hrane na Baš Naš festivalu

Tijekom 18 dana festivala, Zagrepčane i posjetitelje očekuju svakodnevni DJ nastupi, posebni partyji te koncerti poznatih zagrebačkih bendova

Otvaranje će obilježiti latino ritmovi uz izvedbu benda Cubismo. U narednim danima, zabavu i dobar provod osiguravat će Psihomodo Pop i Elemental. Ljubitelji domaćih hitova sigurno će uživati u popularnom Taking The Trash Out partyju, dok će se na Bundeku ponovno održati Kvart priča party s najvećim hitovima domaćeg i stranog hip hopa, koji se već dokazao kao izvanredan koncept za mlade željne festivalske atmosfere.

U prekrasnom ambijentu Bundeka s pogledom na jezero, posjetitelji će ponovno pronaći jedinstveno mjesto za dnevno opuštanje, uživanje u kvalitetnoj gastronomskoj ponudi te provođenje opuštenih večeri na otvorenom uz sjajan društveni život i bogat glazbeni program. 

Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

foto: Paola Osrečki / Red agencija

Slična pitanja

2 odgovora 517 👀
...