124 pregleda
Darija Magdalenić u rubrici Osobni razvoj od Darija Magdalenić

Još jedno hipotetsko pitanje jer nevidljivost za kakvu pitam još nije izmišljena. Znači nevidljivi ste na 1 dan. Što biste radili tog dana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+10 glasa
Josipa Šagud od Josipa Šagud
Da sam nevidljiva na jedan dan otputovala bih na neko mjesto gdje mi je trenutno karta preskupa i divila se ljepotama, znamenitostima i sličnom. Uživala bih u svemu onome što si ne mogu kao "vidljiva" priuštiti. Ne bih se brinula što sam obukla taj dan, je li  mi kosa počešljana ili prljava, nego bih samo uživala u ljepotama koje život pruža, ali koje često ovise o financijskom stanju.
+6 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris
Mislim da bi otputovala negdje gdje inače ne bi mogla (ovako bi se samo prošuljala i ne bi morala platiti kartu), u neku državu koja je poznata po svojim prirodnim ljepotama i bogatom životinjskom svijetu (Brazil, Kina...) te ondje vidjela koliko god stvari mogu.

Također, htjela bi pomoći ljudima bez njihova znanja. Ova se tematika obrađuje u nekim filmovima, a meni je oduvijek bila zanimljiva. To bi radila bez očekivanja ikakve nagrade ili zahvale nakon, mislim da bi to bilo stvarno super.

Osim toga, vjerojatno bi pokušala zeznuti svoje bližnje (prijatelje, neke članove obitelji) i činiti nešto oko čega bi se mogli smijati idući dan.
Dora Dominović od Dora Dominović
fora ideje.... lijepo lijepo ....

Slična pitanja

4 odgovora
5 odgovora
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.7k pitanja

20.1k odgovora

7.2k komentara

1.6k korisnika

...