Darija Magdalenić u rubrici Osobni razvoj od

Još jedno hipotetsko pitanje jer nevidljivost za kakvu pitam još nije izmišljena. Znači nevidljivi ste na 1 dan. Što biste radili tog dana?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

3 odgovor(a)

+12 glasa
Josipa Šagud od
Da sam nevidljiva na jedan dan otputovala bih na neko mjesto gdje mi je trenutno karta preskupa i divila se ljepotama, znamenitostima i sličnom. Uživala bih u svemu onome što si ne mogu kao "vidljiva" priuštiti. Ne bih se brinula što sam obukla taj dan, je li  mi kosa počešljana ili prljava, nego bih samo uživala u ljepotama koje život pruža, ali koje često ovise o financijskom stanju.
+7 glasa
Monika Kiris od
Mislim da bi otputovala negdje gdje inače ne bi mogla (ovako bi se samo prošuljala i ne bi morala platiti kartu), u neku državu koja je poznata po svojim prirodnim ljepotama i bogatom životinjskom svijetu (Brazil, Kina...) te ondje vidjela koliko god stvari mogu.

Također, htjela bi pomoći ljudima bez njihova znanja. Ova se tematika obrađuje u nekim filmovima, a meni je oduvijek bila zanimljiva. To bi radila bez očekivanja ikakve nagrade ili zahvale nakon, mislim da bi to bilo stvarno super.

Osim toga, vjerojatno bi pokušala zeznuti svoje bližnje (prijatelje, neke članove obitelji) i činiti nešto oko čega bi se mogli smijati idući dan.
Dora Dominović od
fora ideje.... lijepo lijepo ....‌
+2 glasa
Ivona Jagatić od
Kada bih mogla biti nevidljiva na jedan dan, radila bih sve stvari koje radim sasa kada sam vidljiva, ali bih to radila opuštenije i sretnije.

No mogla bih otići na zabranjena mjesta bez da me itko vidi i da budem kažnjena.

Mogla bih se pretvarati da sam duh i plašiti ljudi. Ako sam nevidljiva i prozirna to bi bilo odlično, ali da mogu namjestiti kada da kjudi čuju moj zvuk i govor, a kada da to bude nečasno, da govorim, a nitko me ne čuje.

Slična pitanja

7 odgovora 1.6k 👀
5 odgovora 2.4k 👀
5 odgovora 1.4k 👀
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.4k pitanja

23.4k odgovora

9.0k komentara

1.7k korisnika

...