Dina Kljajić u rubrici Web Poslovanje od
uređen od Dina Kljajić

Imate li sve ideju što sve mogu ugraditi i dodati u svoju online trgovinu (web shop) kako bi prodavala još više? I naravno bolje...

(poolparty) (wfh) (ninja) (rain) (f) (music) (mp) (d) (*)

* povezano sa odgovorom na pitanje: Kako, kome i što prodavati online u Hrvatskoj?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Dominik Pustajic od
uređen od Dominik Pustajic

Osigurajte da je vaša web stranica vizualno atraktivna, jednostavna za navigaciju i odražava profesionalan izgled. Pobrinite se da su svi dijelovi vaše web stranice optimizirani za pretraživače kako bi se poboljšala vidljivost na tražilicama. Olakšajte proces kupovine, uključujući brzu naplatu i jednostavno ispunjavanje obrasca.

Omogućite kupcima da dijele recenzije i ocjene proizvoda. Pozitivne recenzije mogu povećati povjerenje potrošača. Uvedite programe vjernosti, popuste za povratne kupce ili posebne ponude kako biste nagradili redovite kupce. Koristite alate za praćenje ponašanja kupaca kako biste personalizirali njihovo iskustvo kupovine i predložili proizvode koji bi ih mogli zanimati.

Također koristite tehnike up-sellinga (ponuda sličnih proizvoda veće vrijednosti) i cross-sellinga (ponuda dodatnih proizvoda) kako biste povećali prosječnu vrijednost narudžbe.

0 glasa
Ivona Jagatić od
U online trgovinu možete dodati za potrošeni određeni iznos novaca jednu stvar besplatno, kao poklon i zahvalu za kupnju.

Ne znam o kakvo je trgovini riječ, ali na primjer, netko kupi torbu i dobije gratis privjesak, ili kupi šampon i dobije gratis mali sapun, ili kupi mobitel i dobije slušalice.

Slična pitanja

2 odgovora 1.9k 👀
2 odgovora 320 👀
2 odgovora 663 👀
Znatko predstavlja


Sve je brend. Ili to želi biti!

Zagreb
21. 06. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

KUPI ULAZNICU
Znatko predstavlja

Najnoviji trendovi u IT industriji

Zagreb
28. i 29. 11. 2024.

KUPI ULAZNICU

14.1k pitanja

22.9k odgovora

8.7k komentara

1.6k korisnika

...