615 pregleda
Goran Dren u rubrici Web Poslovanje od Goran Dren
Možete li mi ukratko odgovoriti kako, kome i što prodavati online u Hrvatskoj? Dakle, kroz web shop putem interneta....

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+4 glasa
Nikolina Šrajbek od Nikolina Šrajbek

Smatram da je danas moguće online prodavati gotovo sve, pa čak i neke starije artikle/proizvode uz svojevrsnu obnovu ili modernizaciju. U nastavku navodim nekoliko potencijalnih ideja i mogućnosti. 

1. web shop s didaktičkim materijalima 

S obzirom da sve više roditelja i stručnih suradnika zaposlenih u različitim institucijama traži kvalitetne ekološke i alternativne opcije plastičnim igračkama, dobra je investicija izrada drvenih materijala i igračaka. Takvi su materijali poželjni u vrtićima, školama, bolnicama, različitim udrugama, dječjim domovima, ali ih često traže i kupuju i roditelji za dječju igru kod kuće. Neki se od tih materijala mogu iskoristiti i u staračkim domovima ili u drugim institucijama za skrb odraslih osoba. Vjerujem da će potražnja tih proizvoda uvijek biti visoka zato što takvi materijali pogoduju emocionalnom i kognitivnom razvoju te imaju niz pozitivnih učinaka. Osim toga, ručno izrađeni drveni materijali prirodniji su i kvalitetniji od plastičnih najčešće uvezenih iz drugih država. 

2. web shop za dostavu domaćih kolača

Različite svečane prigode poput svadbi, krštenja ili rođendana uvijek su razlog pripreme raznovrsnih slastica. Budući da često za takve proslave treba pripremiti veliku količinu kolača, lakše je kad organizator proslave plati slastičara da mu sve te potrebne kolače pripremi. Isto tako, ne ide svima od ruke priprema kolača i torti kod kuće. Taj je posao i dugotrajan, a kod pripreme proslave postoje i druge obaveze na koje treba obratiti pažnju. Za takve bi situacije bilo idealno postojanje web shopa na kojem bi bile dostupne fotografije različitih slastica koje bi se mogle naručiti. Takav web shop obavezno bi trebao ponuditi i dostavu u kombiju s odgovarajućom temperaturom za slastice.  

+2 glasa
Ivan Ivić od Ivan Ivić
Najbolje je online prodavati obuču i uređaje pošto su to najtraženije teme u hrvatskoj
Web::Edukacija od Web::Edukacija
Kako znaš? Mislim, možeš li odgovor potkrijepiti nekim istraživanjem ili statistikama?!

Slična pitanja

2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
2 odgovora
5 odgovora
Ivana Mačić 04.12.2015. pitanje u rubrici Poslovanje od Ivana Mačić
Znatko medijski pokriva


Zagreb
29. i 30. 11. 2023.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

Prva Hrvatska konferencija o gig ekonomiji

Zagreb
6. 12. 2023.

ULAZNICE

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

12.6k pitanja

20.1k odgovora

7.1k komentara

1.6k korisnika

...