gdje naučiti kako prodavati online?

285 pogleda
Zoran pitano Jan 17, 2014 u kategoriji Web Marketing od korisnika Zoran Superaktivan (4,175 bodova)
Pitam za frenda koji bi htio pokrenuti novi web shop tj. kako on to zove - internet dućan. Želi čovjek biti negdje na praksi ili otići na neke seminare o tome. Gdje toga ima i što da mu kažem? Želi biti specijaliziran za online prodaju. Do sada se nije bavio prodajom u živo,  ali svi znamo da online prodaja i ova RL prodaja nisu jedno te isto.

2 odgovor(a)

+5 glasova
Oskar odgovoreno Jan 17, 2014 od korisnika Oskar Superaktivan (1,750 bodova)
selected Jan 17, 2014 od korisnika Zoran
 
Najbolji odgovor

Odličan seminar za ovakve stvari je u ponudi WebEdukacija. Stvari kao što su web marketing, e-commerce i ostali pojmovi bi vašeg prijatelja naučili mnogo toga o tome kako uspješno na Internetu plasirati, prezentirati, ali i prodati svoj proizvod tako da si približi što veći rang kupaca svih vrsta i oblika odnosno - godina, društvenog statusa, želja i ostaloga.

EduCentar isto tako nudi ovakav tip tečaja no nekako se čini manje specijaliziraim, no svakako nešto što bi vaš prijatelj trebao pogledati - cijena je oko 1600 hrvatskih kuna. Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Na kraju seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o pohađanju seminara. Računala nisu potrebna za učinkovito praćenje seminara.

Ovakva dva tečaja bi svakako specijalizirali vašeg prijatelja za Internet prodaju, a zgorega ne bi bilo onda niti pročitati ovaj dio Znatka gdje se preporučuju web trgovine (software).

Isto tako treba naglasiti da postoje i tečajevi van Republike Hrvatske. Svaki ima svoj poseban zahtjev, protokol i način učenja te dobivanja "diplome". Jeadn jako lijepi primjer je SkillsTrain - upravo za e-commerce i ono što vašeg prijatelja zanima.

Što da mu kažete? Proslijedite ga na Znatka i na ove poveznice. Ovdje će naći relevatne informacije o svemu što ga zanima, ali naravno - ništa od toga neće biti ako se sam ne pokrene te ne počne istržaivati resurse koji su ovdje napisani. Sretno obojici!

Zoran commented Jan 17, 2014 od korisnika Zoran Superaktivan (4,175 bodova)
@Oskar hvala na detaljnom odgovoru
+4 glasova
Web::Edukacija odgovoreno Jan 17, 2014 od korisnika Web::Edukacija Superaktivan (1,373 bodova)

BTW, mi smo imali prije u ponudi radionicu koja se zvala Webura (skraćeno od Web Business Radionica), a trenutno smo fokusirani na cjelovito obrazovanje oko online prodaje kroz program Web Marketing Akademije. To Vam za sada jedino mogu preporučiti s naše strane za kompletnu edukaciju online prodaje kod različitih stručnih predavača koji pokrivaju sve aspekte online prodaje.

Zoran pitano Apr 24, 2017 u kategoriji Web Marketing od korisnika Zoran Superaktivan (4,175 bodova) Kako biti na internetu kupcima vidljiviji? Kako ostaviti dobar dojam na njih?

Slična pitanja

2 odgovora 231 pogleda
1 odgovor 254 pogleda
Goran Dren pitano Mar 23, 2015 u kategoriji Web Poslovanje od korisnika Goran Dren Superaktivan (3,614 bodova)
1 odgovor 135 pogleda
1 odgovor 181 pogleda
3 odgovora 717 pogleda
Zoran pitano Feb 12, 2014 u kategoriji Web Marketing od korisnika Zoran Superaktivan (4,175 bodova)
2 odgovora 147 pogleda
5 odgovora 172 pogleda
2 odgovora 311 pogleda
Znatko

Znatko je edukativni web servis online zajednice za pretraživanje pitanja, postavljanje pitanja i odgovaranje na pitanja.

..:: POSTAVITE PITANJE ::..

Znatko Vam može pomoći!

2,035 pitanja

2,641 odgovora

1,316 komentara

823 korisnika

Gdje pratiti Znatka?

Google+

Koga preporuča Znatko?Web::Edukacija

CISEx

Kontaktirajte Znatka kako biste mogli i Vi postati preporučeni partneri te sudjelovati u mjesečnom nagradnom fondu!
...