476 pregleda
Zoran Jurić u rubrici Web Marketing od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
Pitam za frenda koji bi htio pokrenuti novi web shop tj. kako on to zove - internet dućan. Želi čovjek biti negdje na praksi ili otići na neke seminare o tome. Gdje toga ima i što da mu kažem? Želi biti specijaliziran za online prodaju. Do sada se nije bavio prodajom u živo,  ali svi znamo da online prodaja i ova RL prodaja nisu jedno te isto.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Oskar Novak od Oskar Novak [Ekstraktivan] (5.1k bodova)
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor

Odličan seminar za ovakve stvari je u ponudi WebEdukacija. Stvari kao što su web marketing, e-commerce i ostali pojmovi bi vašeg prijatelja naučili mnogo toga o tome kako uspješno na Internetu plasirati, prezentirati, ali i prodati svoj proizvod tako da si približi što veći rang kupaca svih vrsta i oblika odnosno - godina, društvenog statusa, želja i ostaloga.

EduCentar isto tako nudi ovakav tip tečaja no nekako se čini manje specijaliziraim, no svakako nešto što bi vaš prijatelj trebao pogledati - cijena je oko 1600 hrvatskih kuna. Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Na kraju seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o pohađanju seminara. Računala nisu potrebna za učinkovito praćenje seminara.

Ovakva dva tečaja bi svakako specijalizirali vašeg prijatelja za Internet prodaju, a zgorega ne bi bilo onda niti pročitati ovaj dio Znatka gdje se preporučuju web trgovine (software).

Isto tako treba naglasiti da postoje i tečajevi van Republike Hrvatske. Svaki ima svoj poseban zahtjev, protokol i način učenja te dobivanja "diplome". Jeadn jako lijepi primjer je SkillsTrain - upravo za e-commerce i ono što vašeg prijatelja zanima.

Što da mu kažete? Proslijedite ga na Znatka i na ove poveznice. Ovdje će naći relevatne informacije o svemu što ga zanima, ali naravno - ništa od toga neće biti ako se sam ne pokrene te ne počne istržaivati resurse koji su ovdje napisani. Sretno obojici!

Zoran Jurić od Zoran Jurić [Ekstraktivan] (7.3k bodova)
@Oskar hvala na detaljnom odgovoru
+8 glasa
Web::Edukacija od Web::Edukacija [Superaktivan] (4.1k bodova)

BTW, mi smo imali prije u ponudi radionicu koja se zvala Webura (skraćeno od Web Business Radionica), a trenutno smo fokusirani na cjelovito obrazovanje oko online prodaje kroz program Web Marketing Akademije. To Vam za sada jedino mogu preporučiti s naše strane za kompletnu edukaciju online prodaje kod različitih stručnih predavača koji pokrivaju sve aspekte online prodaje.

Slična pitanja

2 odgovora 388 pregleda
2 odgovora 464 pregleda
3 odgovora 1.0k pregleda
Znatko medijski pokriva

CRO commerce 2022Najnoviji eCommerce trendovi na četvrtoj CRO commerce konferenciji u organizaciji trgovaca

Zagreb, 07.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva


Ignite the Spark

Zagreb, 13.10.2022.

ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

‘ko?VA! Konferencija VIRTUALNI ASISTENT


Prva konferencija u Hrvatskoj namijenjena virtualnim asistentima i svima koje zanima svijet virtualne asistencije

Zagreb, 21.10.2022.

Ulaznice putem ENTRIO sustava
Znatko medijski pokriva


Phygital – the future of retail!

Konferencija namijenjena robi široke potrošnje (FMCG).

22.10.2022.
Mozaik Centar Zagreb


PRIJAVA

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

Gdje pratiti Znatka?[ Pretraživanje Znatka ]

9.2k pitanja

14.7k odgovora

3.2k komentara

1.4k korisnika

...