513 pregleda
Zoran Jurić u rubrici Web Marketing od Zoran Jurić (8.6k bodova)
Pitam za frenda koji bi htio pokrenuti novi web shop tj. kako on to zove - internet dućan. Želi čovjek biti negdje na praksi ili otići na neke seminare o tome. Gdje toga ima i što da mu kažem? Želi biti specijaliziran za online prodaju. Do sada se nije bavio prodajom u živo,  ali svi znamo da online prodaja i ova RL prodaja nisu jedno te isto.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+9 glasa
Oskar Novak od Oskar Novak (6.3k bodova)
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor

Odličan seminar za ovakve stvari je u ponudi WebEdukacija. Stvari kao što su web marketing, e-commerce i ostali pojmovi bi vašeg prijatelja naučili mnogo toga o tome kako uspješno na Internetu plasirati, prezentirati, ali i prodati svoj proizvod tako da si približi što veći rang kupaca svih vrsta i oblika odnosno - godina, društvenog statusa, želja i ostaloga.

EduCentar isto tako nudi ovakav tip tečaja no nekako se čini manje specijaliziraim, no svakako nešto što bi vaš prijatelj trebao pogledati - cijena je oko 1600 hrvatskih kuna. Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Na kraju seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o pohađanju seminara. Računala nisu potrebna za učinkovito praćenje seminara.

Ovakva dva tečaja bi svakako specijalizirali vašeg prijatelja za Internet prodaju, a zgorega ne bi bilo onda niti pročitati ovaj dio Znatka gdje se preporučuju web trgovine (software).

Isto tako treba naglasiti da postoje i tečajevi van Republike Hrvatske. Svaki ima svoj poseban zahtjev, protokol i način učenja te dobivanja "diplome". Jeadn jako lijepi primjer je SkillsTrain - upravo za e-commerce i ono što vašeg prijatelja zanima.

Što da mu kažete? Proslijedite ga na Znatka i na ove poveznice. Ovdje će naći relevatne informacije o svemu što ga zanima, ali naravno - ništa od toga neće biti ako se sam ne pokrene te ne počne istržaivati resurse koji su ovdje napisani. Sretno obojici!

Zoran Jurić od Zoran Jurić (8.6k bodova)
@Oskar hvala na detaljnom odgovoru
+8 glasa
Web::Edukacija od Web::Edukacija (5.1k bodova)

BTW, mi smo imali prije u ponudi radionicu koja se zvala Webura (skraćeno od Web Business Radionica), a trenutno smo fokusirani na cjelovito obrazovanje oko online prodaje kroz program Web Marketing Akademije. To Vam za sada jedino mogu preporučiti s naše strane za kompletnu edukaciju online prodaje kod različitih stručnih predavača koji pokrivaju sve aspekte online prodaje.

Slična pitanja

2 odgovora
11.12.2013. pitanje u rubrici Internet od ib2013
1 odgovor
2 odgovora
Zoran Jurić 08.04.2014. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Zoran Jurić (8.6k bodova)
1 odgovor
2 odgovora
Goran Dren 23.03.2015. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Goran Dren (6.1k bodova)
1 odgovor
Goran Dren 02.01.2014. pitanje u rubrici Internet od Goran Dren (6.1k bodova)
1 odgovor
Ivan Gačić 16.08.2020. pitanje u rubrici Web Poslovanje od Ivan Gačić (8.6k bodova)
Znatko medijski pokriva
MONEY MOTION 2023
<< the only FinTech conference you should attend >>

Zagreb, 9. - 10. ožujka 2023.
ULAZNICE
Znatko medijski pokriva

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023

WINE EnoGASTRO Vip Event 2023


Rijeka, 1. ožujka 2023.
Novigrad (Istra), 3. ožujka 2023.
Split, 15. ožujka 2023.
Zadar, 17. ožujka 2023.
Zagreb, 29. ožujka 2023.

Besplatan ulaz za uzvanike

Medijska platforma Znatko

NAJNOVIJE VIJESTI

Impressum | Znatkova redakcija

10.1k pitanja

16.1k odgovora

3.9k komentara

1.4k korisnika

...