85 pregleda
Katarina Pofuk u rubrici Sport i rekreacija od Katarina Pofuk
Što je Sunset Sports Media Festival?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+5 glasa
Borna Matić od Borna Matić

To je sportsko-medijski festival koji se održava u Zadru i koji okuplja sportaše i stručnjake iz svijeta sporta, medija i businessa. Sunset Sports Media Festival privlači veliki broj domaćih i stranih sudionika i posjetitelja te na svim razinama ostvaruje svoje ciljeve i opravda status jedinstvenog Festivala koji je neophodan za napredak i daljnji razvoj svih entiteta uključenih u profesionalni sport.

Darijo Srna, Mario Ančić, Matt Barnes, Stephen Jackson, Miško Ražnatović, Damjan Rudež, Pete Radovich, Stephen Espinoza, Cindy Marina, Nikola Stolnik, Martina Knežević, Frank Leenders, Alojzije Janković i brojna druga svjetski priznata imena, zajedno sa svim
posjetiteljima zaslužni su za veliki uspjeh svih dosadašnjih Sunset Sports Media Festivala, čime je zdrava i profesionalna slika Hrvatske na najbolji mogući način odaslana u svijet.

+5 glasa
Sarah Rončević od Sarah Rončević

Sunset Sports Media Festival je događaj koji se fokusira na promociju sportskog novinarstva, medija i filmske produkcije u kontekstu sporta. Održava se u Zadru. Ovaj festival obično okuplja profesionalce, entuzijaste, novinare, filmske stvaratelje i druge stručnjake iz industrije sportskih medija kako bi razmijenili ideje, iskustva i najnovije trendove u ovom području. Tijekom festivala obično se održavaju paneli, predavanja, filmske projekcije i radionice koje se fokusiraju na različite aspekte sportskog novinarstva i medijske produkcije.

Ovaj događaj pruža priliku za mreženje, stvaranje suradnji i promicanje inovacija u području sportskih medija. Kroz prezentacije i diskusije, sudionici imaju priliku proširiti svoje znanje, razumijevanje i vještine vezane uz sportsko novinarstvo i medijsku produkciju.

Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

21.9k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...