Redakcija u rubrici Turizam i putovanja od Redakcija

Zašto je Terme Čatež posebno dobro posjetiti baš kad je zima?

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+12 glasa
Dominik Pustajic od Dominik Pustajic

Ne mogu dovoljno istaknuti koliko su ovi termalni izvori čarobni tijekom zime. Kada se temperatura spusti, ništa nije bolje od uranjanja u toplu termalnu vodu koja grije tijelo i dušu. Opuštanje na najvišoj razini, uz osjećaj ugode koji te doslovno odnese na tropsko odmaralište.

Također imaju i wellness i spa! Ovdje ćeš pronaći rajski kutak. Masaže, tretmani lica, saune - sve to čini wellness i spa centar nezaobilaznim. Kad probaš, nećeš vjerovati koliko ti toga zapravo treba.

Bez obzira jesi li zimska osoba ili ne, Terme Čatež imaju nešto za svakoga. Klizanje na otvorenom, skijanje, ili čak šetnje zimskim pejzažem - ovdje se lako zaljubiš u sve radosti zime, čak i ako nisi neki profi u skijanju.

Ako putuješ s obitelji, Terme Čatež su poput obiteljskog raja.

+10 glasa
Monika Kiris od Monika Kiris

Nedaleko od Zagreba se nalazi jedinstvena Termalna i Wellness rivijera, na kojoj vas očekuje više od 6500 m²unutarnjih površina s kombinacijom vodenih atrakcija te elegantno dizajniran wellness koji se prostire na skoro 1.000 m² površina (s posebno dizajniranim saunama).

Rivijerija Termi Čatež
Rivijerija Termi Čatež

Terme Čatež su iznimno prikladno mjesto za cijelu obitelj. Sobe su dizajnirane za obitelji, topli hodnici omogućuju lak prolaz od hotela do Termalne rivijere, sve prostori u hotelima imaju i kutak za djecu. Sobe su prostrane, lijepo dizajnirane s velikim kupaonicama i lakom komunikacijom s recepcijom.

Svima nam je najdraža stvar zimi uživati u ukusnoj i toploj hrani, a hotelska hrana ovdje nije nimalo nalik menijima na koje ste zasigurno navikli jer ovdje bogati švedski stolovi omogućuju odabir onoga što najviše volite. Tako ćete za doručak moći uživati u palačinkama i knedlama, jajima pripremljenima na mnogo različitih načina, domaći sir... i to sve s lokalnih OPG-ova! 

Ručak u hotelu je spoj tradicije i modernog, a na vama je da odaberete spoj koji volite. Večera je prava gozba, uz švedski stol koji u ponudi ima od ribe, mesa, pa sve do veganskih obroka. 

Ukoliko morate za vaše najmlađe sami napraviti obrok, moguće je to učiniti koristeći određene dijelove hotelskog kompleksa.

Klizanje na otvorenom
Klizanje na otvorenom

Boravite li u Termama Čatež tijekom vikenda, wellness doživljaj upotpunite masažama, plivanjem, ali i sportskim sadržajima poput klizanja na otvorenom (u zimskom periodu)  ili igranja mini golfa u kojem će uživati cijela obitelj. 

Kompleks ovih termi omogućuje i uživanje u šetnicama oko parka koji spajaju tri hotela i Terme Village kompleks s apartmanima, kampom i mobilnim kućicama koji su vam na raspolaganju cijele godine. 

Čateška torta
Čateška torta

Kad ste u šetnji dobiti ćete dojam malog grada jer na putu će vas dočekati male trgovine s bogatom ponudom suvenira, ali i odjeće i obuće te najslađi dio Termi Čatež - slastičarnica Urška gdje svakako probajte Čatešku tortu.

Foto: promo i Nikola Zoko 

Slična pitanja

2 odgovora 208 👀
Redakcija 21.11.2023. pitanje u rubrici Turizam i putovanja od Redakcija
2 odgovora 465 👀
1 odgovor 414 👀
3 odgovora 469 👀
Znatko predstavlja

Međunarodna enogastronomska konferencija

Zagreb, 12. 03. 2024.
Znatko predstavlja

Kako dobro pozicionirati svoj online biznis

20.03.2024.
PRIJAVA
Znatko predstavlja

Budućnost financija i tehnologije

Zagreb
21. i 22. 03. 2024.

ULAZNICE
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.4k pitanja

22.0k odgovora

8.1k komentara

1.6k korisnika

...