Zoran Jurić u rubrici Web Marketing od

Frendica koja je završila Ekonomski fakultet u Zagrebu želi se u životu specijalizirati za internetski marketing i želi postati jednog dana specijalist za internetski marketing. Gdje da se školuje i gdje je najjeftinije školovanje za internetski marketing kod nas. Online tečajevi ju ne zanimaju.

Prijavite se ili registrirajte kako biste odgovorili na ovo pitanje.

2 odgovor(a)

+13 glasa
Goran Dren od
odabran od Zoran Jurić
 
Najbolji odgovor

Još otkada je internetski marketing kakav danas poznajemo stasao od 2000. pa na ovamo, te kako je priznat kao grana u svijetskim razmjerima, buknuo je u na našim prostorima još 2006. kada su prve velike web-konferencije u Zagrebu (kao što su bile Web.start - održane dvije, te Web::Strategija - održano njih 15!) prikazale presjek tadašnjih zbivanja u svijetu web-marketinga. Od tada se saznalo da kod nas ima i mnogo stručnjaka za internetski marketing koji su se počeli okupljati na navedenimi i inim događajima u regiji. Ujedno, tada je i počeo veliki interes za obrazovanje u grani internetskog marketinga koju klasični fakulteti, dakle, klasičan obrazovni sustav nije mogao dati zbog svoje tromosti u prilagodbi aktualnim zbivanjima i uvođenju novih i novih elemenata internetskog marketinga (npr. društvene mreže i marketing društvenih mreža). 

Stoga su prije nekoliko godina pokrenute prve akademije za internetski marketing - jedna u Osijeku i dvije u Zagrebu. Ostale akademije su bile ideja amatera željnih promocije, no zato je na kraju i opstala najozbiljnija akademija u regiji na temu internetskog marketinga - Web Marketing Akademija. Osim što sam ju završio, preporučam ju zato jer jedino njen certifikat ima težinu kod zapošljavanja s obzirom da se na kraju svakog predmeta piše test znanja koji utječe na konačno bodovanje svih nas polaznika te na mogućnost (ili nemogućnost) dobivanja certifikata. Istina da je ovaj pristup koji nas je stalno tjerao da učimo dosta izmorio (pola ljudi je u mojoj generaciji još radio negdje), ali zato po završetku akademije znamo što smo i koliko vrijedimo. Ostale akademije nisu imale taj model. 

Link na akademiju: http://webedukacija.com/wma yes

Osim toga, kako je sada već peta generacija polaznika upisana (ili se još upisuje, nisam siguran sad), svih ovih godina se Web Marketing Akademija potrudila biti najjeftnija od ostalih. Drugi su probali skuplje, ali jedino je WMA sa nižom cijenom dokazala da može obrazovati i certificirati najveći broj Specijalista za web-marketing.

+10 glasa
Web::Edukacija od

Početak kalendarske godine poklapa se i s početkom akademske godine. Ulaskom u novu godinu, uskoro započinje i nova akademska godina za Web Marketing Akademiju (WMA). Upravo su u tijeku upisi u prvu ovogodišnju generaciju polaznika Web Marketing Akademije koja svoja vrata otvara 20. siječnja 2014. 

Više o upisima u WMA pogledajte ovdje:

http://www.webedukacija.com/news/229/nova-akademska-godina-za-specijaliste-za-web-marketing-13-01-14

Web::Edukacija od
[dodatak odgovoru] Službeni link za sve prijave za WMA je ovaj: http://www.webedukacija.com/prijave

Slična pitanja

1 odgovor 384 👀
2 odgovora 257 👀
2 odgovora 723 👀
2 odgovora 969 👀
Marinko Zadro 04.03.2015. pitanje u rubrici Web Marketing od Marinko Zadro
1 odgovor 839 👀
1 odgovor 512 👀
4 odgovora 1.0k 👀
Znatko predstavlja

Digital Commerce & Business Conference

Umag
od 8. do 12. 05. 2024.

REGISTRACIJA
Znatko predstavlja

Umjetna inteligencija u službi prodaje

Zagreb
24. - 25. 10. 2024.

ULAZNICE

13.8k pitanja

22.5k odgovora

8.4k komentara

1.6k korisnika

...